odbior z lotniska?????? HELPPPPP

Temat przeniesiony do archwium.
Pomocy!!!! Szukam kogos kto by mnie odebral z lotniska w NY i zawiozl na podany adres i to wszystko, bo nie ma kto po mnie przyjechac:-( Jak sobie to zorganizowac? Pomocy!!! Slyszalam ze sa jakies biura czy agencje gdzie mozna kogos wynajac, zna ktos jakies wiarygodne, tak zeby ktos nie zrobil mnie w balona, musza byc 100%%%% pewne!!!! helppppppppp. Ktoś kozystal z czegos takiego, prosze o adresy, kontakty, nr tel itp. A najlepiej jakby jakas prywatna osoba po mnie przyjechala, oczywiscie zaplace za przysluge... Taksowka bym pojechala ale te nowojorskie zolciutkie taxi sa strasznie, potwornie, okropnie drogie, wiec odpada;-( I need a helpppppppppppppppp. Jak ktos cos wie, moze pomoc, albo zna kogos z NY i moze to zalatwic bede bardzo happy i wdzieczna,piszcie na adres [email]
po nowym jorku swietnie jezdzi sie metrem. Troche to trwa, ale jesli nie ma innego wyjscia. A taksowki wcale nie sa takie drogie... oczywiscie relatywnie. Przyjemnosci w NYC.
o metrze to ja wiem ze tam mozna wszedzie dotrzec, ale bede 1 raz w nyc, nie znam miasta,najpierw musze sie troche zozeznac w terenie zeby samemu podrozowac, a z walizami sobie sama nie poradze wiec musze miec transport. A co do tych taksowek to ja slyszalam ze sa bardzo drogie, moze dla nowojorczyka tanie, ale nie bede sie sprzeczac bo nie znam cen.
Ale i tak dzieki za rade;-)
ale ja troche nie rozumiem...Ty jedziesz jako au-pair,czy jako kto?Bo jesli jako au-pair to rodzina goszczaca powinna Cie odebrac.to dziwne jesli tego nie chcą zrobic.lepiej ich dokladniej sprawdz!a jesli nie bedziesz au-pair to sie nie martw zawsze mozesz kogos spytac ktorą linią metra gdzie dojechac.Ameryka tez jest przeciez na tej planecie.
Powodzenia!
nie jade jako au pair ale thx;-) chodzilo mi o to ze sobie sama z walizami nie poradze jakbym mila jechac metrem.

Ale ogloszenie juz naszczescie nie aktualne ;-)