Witam,
Mam pytanie do osob, ktore byly na programie au-pair w USA z firma Cultural Care.
Codzi mi o cene programu na ich stronie wszystko podane jest w przedialach tzn rozumiem oplaty obowiazkowe: 0- 790zl-za program, ale tez pytanie do czego to zalezy. I teraz pytanie odnosnie reszty. Od czego zalezy wielkosc depozytu bo podane jest w przedziale od 0-790zl?
Co obejmuje ubezpieczenie dodatkowe bo ceny tez sa d 1300 i 1650 zl, czy oplaca sie wykupowac? Podobnie z ubezpieczeniem na wypadek odmowy(260zł) i karta znizkowa Au-Pair Club(180zł) Czy opłaca sie te wszystkie tzw opcje dodatkowe wykupowac?
Pytanie kieruje glownie do osob, ktore byly z tego biura, ktore z tych opcji mialy wykupione?Ja chcialabym przyszlym roku wyjechac i chce szacunkowo obliczyc ile to bedzie kosztowalo, ale z tego co jest podane na stronie biura nie jestem w stanie tego zrobic (jedyne konkretne ceny to oplata wizowa, miedzynarodowe prawko i zaswiadczenie o niekaralnosci)
No i takie ogolne pytanie jestescie zadowolone z uslug biura? Wiem, ze bylo na forum ale przy okzaji tematu zapytam jeszcze raz :) No i takieogolne porady co by nie dac sie wykrecic ale tez nie odpuscic czegos co moze sie przydac :)
Mowa jest oczywiscie o wyjezdzie do USA
Pozdrawiam i prosze o odpowiedzi :)