Christopher Martin --cmart

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Czy ktoś miał styczność z tą firmą.
Chciałbym wiedzieć czy jest wiarygodna
a wiesz cos wiecej o niej - adres, telefon, kto jest wlascicielem, czym sie zajmuja itp?
czytałam gdzieś o tej firmie, wypowiadał się ktoś kto pracował jako opiekun w domu opieki i miał tam niezłe przeboje...poszukam tego, jeśli znajdę, zamieszczę
http://www.szkocja.net/forum/messageview.aspx?Id=25111
podobno to windsor workforce czyli firma o nienajlepszej opinii
wiem o nich sporo ale szukam ludzi którzy z nimi wyjechali,spotkałem sie z tylko dwoma opiniami i obie były pozytywne,jedna z nich to "zadowolony" z tego foru a następna to niejaki "pejo" który strasznie ich zachwala ale bez podania konkretów.
Już raz naciołem sie na agencje która jest zreszta opisana na tym forum i na razie bezskutecznie usiłuje odzyska c kase 1600 zł...obiecałem sobie ze drugi raz nie dam sie nabrac ,a opinie wielu ludzi na forach to chyba najbardziej wiarygodne zrodło.
Christopher Martin szuka kandydatów na operatorów wózka widłowego w Sunderland,jestem ciekawy czy ktoś już miał z tą firma doczynienia..
Jakby ktos cos wiedział to piszcie proszę
Wyjechalam z tej firmy i jestem jak najbardziej zadowolona.W Krakowie siedziba znajduje sie na Brackiej w oddziale Uniwerku.Firma wywiazala sie jak nabradziej z umowy.Prawda jest jednak taka ze wszystko zalezy od domu do jakiego trafisz.Na to jaki jest menager i reszta personelu doradztwo nie ma wplywu.
Moja kumpela trafila jednak do takiego domu gdzie ogolnie ma beznadziejnie i jest w trakcie szukania innej pracy.
CMART zaprosili mnie na spotkanie w przyszły czwartek tj. 7 grudnia na ul.Bracką.chodzi o pracke operatora wózka w Nissanie w Sunderland.Optymizm mi opadł jak poczytałem sobie o tej firmie a w zasadzie o Jej kooperancie w UK agencji WINDSOR WORKFORCE.Na 15 komentarzy 12 negatywnych.Ogólnie przewałka na MAXA !!! Raczej nie pojade na interwiew.Ktoś z Was wybiera się z CMART do Sunderland ?
Owszem, ja wyjeżdżam 23.02
witam,czy ktoś z forumowiczów otrzymał ostatnio propozycje pracy na lotnisku Gatwick? Do mnie zadzwonili w czwartek z ofertą pracy.Moze ktoś juz tam jest i pracuje?jak wrażenia:)
Teraz bedą załatwiane wszystkie formalnosci i pewnie za miesiac, moze wczesniej wyjazd. Tylko jeszcze znalesc mieszkanie i mysle ze bedzie ok.
[gg]
MirekSzu wyjechałeś do Sunderland ? Jak jest ? Zadowolony jesteś ?
No pewnie, mieszkanie mam, prace tez, konto rosnie, czego chciec wiecej? Jak masz jakies pytania to pisz [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa