Camp America

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich:)
Zastanawiam się nad wakacyjnym wyjazdem do USA.Prosiłabym o opinię na temat programu Camp America.Czy poprzez ten wyjazd radykalnie zmienił sie Wasz poziom językowy(oczywiście na lepsze;)?
No i czy możliwe jest przywiezienie ok.4tys.zl(muszę sie utrzymać na studiach),jeśli chce się trochę pozwiedzać(może już nie zdarzy się okazja).
Z góry dziękuję.
hej
to jak bardzo zmieni się Twój poziom języka nie będzie zależało od programu czy firmy lecz tylko od Ciebie. Ja wiem ze taki wyjazd właśnie z Camp America bardzo mi pomógł zwłaszcza w rozmowach takich codziennych na różne tematy, pozbyłam się też blokady językowej i chyba o to mi chodziło. a co do zarobienia tych ok 4 tys to jest to możliwe jeśli jedziesz jako campower, bo tylko wybierając tą opcję możesz potem legalnie pracować w USA oczywiście po skończeniu 9 lub 12 tyg w zależności od tego czy chcesz jechać na camp'a czy resort i wydaje mi się ze jeśli uda Ci się poszukać fajną pracę to możliwe jest przywiezienie większej sumy niż 4 tyś pln odliczając nawet wydatki na zwiedzanie.

« 

Au Pair

»

Studia językowe