Ile Wam wyszło kilometrow na prom w Calais?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Za ok 1,5 miesiaca jade do Angli samochodem do znajomych. Ile wam wyszło kilometrow, jaki był mniej wiecej czas podroży od granicy polsko-niemieckiej??? Pytam sie, ponieważ wczesniej rezerwuje prom i nie wiem ile czasu musze liczyc na dojazd, bo przeciez nie chce sie spóznić. Jesli juz jechaliscie i pamiętacie swoje kilometry i czas przejechania trasy do Calais we Francji będę bardzo wdzięczny.!!!! Z góry wielkie Dzieki !!!!!!!!!!! Pozdrawiam.
O 7 rano wyjechalam, co 1[tel]km przystanek na 10 min-predkosc nie wiecej jak 140/h.
O 8 bylam w Calais..prom na 9.To moja wersja.Pozdrawiam
Dzięki za info. Pozdrawiam...
spoko..ja mam 100 km do granicy niemieckiej..wiec ogolnie do Calais ok 12 h.A gdzie sie wybierasz, do jakiego miasta?
12 godzin to nie tak zle.mysle ze bedzie ok. Dzieki za odpowiedz. Poznan -brighton. Prom rezerwowałas przez neta wczesniej?
takk.przez neta..ja wolsztyn:))
Witam. Jesli moge zadac ci jeszcze jedno pytanie, to jak wygląda sprawa z autostradami w Niemczech ? Wiem ze to jest najlepsza i najszybsza opcja jazdy, ale nie wiem jaki jest koszt przejazdu autostrada przez te Niemcy... Ile sie płaci i czy sie płaci ? Wielkie dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam :)
Kochany to nie Polska gdzie za wszystko trzeba placic..w Niemczech jedziesz dowoli..ZA DARMO..swietna droga, brak jakichkolwiek dziur (i mozna szybko zasnac:))) a 180/h nie odczuwasz w ogole..Takze jakby co pytaj..szerokiej drogi.
No widzisz, chyba juz za długo siedze w tej Polsce, i juz mi sie tak wydaje ,że wszędzie tak jest jak u nas.hehe ,... nie byłem pewien z tymi autostradami,ale teraz juz wiem. Dzieki za pomoc. Jesli narodzą sie mi jakies nowe wątpliwości odezwę się. Jeszcze raz dzieki!!!! Miłego dnia czy wieczoru,pa ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie