yo!
Witam Nazywam się Kamila i jestem tu zupełnie nowa,a znalazłam się tu ponieważ dowiedziałam się o możliwości całkiem realnego wyjazdu do usa na rok szkolny
mam do Was pytanie czy wiecie jak przekonać do tego mamę,że to dobry pomysł i niemalże sprawić cud przekonując ją,jest nieugięta(tata zgodził się i powiedział,że nie ma sprawy zapłaci nawet za to tylko jedna rzecz mama music się zgodzic a problem tkwi w tym,że mama mówi"jesteś za mała" "to tysiące kilometrów za oceanem" " jak ci się coś stanie" "nie puszczę cię i nie ma mowy "
"koniec " nawet moje siostry o niebo lepsze w anigeskim ode mnie(moj nie jest zly jednak nie rowna sie do ich angielskiego) probowaly ja przekonac ale niestety na prozno...:(
macie sposb na mame?(zeby sie zgodzila?)
Oprócz tego usa to moje marzenie od dłuższego czasu:Ny ,Cali i inne stany:D
Sklepy z muzyka skateparki ,skateshopy,koncerty,i inne fantastyczne rzeczy....
Zawsze marzyłam o osobistej rozmowie z jedna z moich ulubionych slaw muzycznych marzenia moglyby sie spelnic(moje auturytety muzyczne takie jak the game dj haze czy dj khaled rozmwialy ze mna na myspace ale myspace....to nie to samo co na zywo:().
Jeśli ktokolwiek z Was ma pomysł na dokonanie cudu i sposobu na zmiane decyzjii mamy proszę o radę
Kamila