Tak, wlasnie przeprowadzana jest rekrutacja na takie kierunki jak pedagogika, zarzadzanie, informatyka (m.in. sieci CISCO) czy filologia angielska.
Co to za uczelnia?
Wyzsza Szkola Humanistyczno-Ekonomiczna z Lodzi (WSHE)
jest najwieksza wsrod niepublicznych i w pierwszej piatce wszystkich szkol wyzszych w Polsce.
Ksztalci ponad 40 tys. studentow, posiada kilkadziesiat placowek w kraju i 16 w EU (m.in. Paryz, Rzym, Londyn, Manchester, Edynburg)
Jako jedyna uczelnia w kraju uzyskala prawo do wydawania suplementu, dodatkowego dokumentu do dyplomu, poswiadczajacego uznawalnosc dyplomu we wszystkich panstwach UE. Jako jedyna posiada rowniez akredytacje Rady Europy i Komisji Europejskiej (spelnienie wysokich standardow nauczania)
Czy sa stypendia?
Oczywiscie, stypendia socjalne i naukowe.
Jak rozniez wydajemy zaswiadczenia potwierdzajace status studenta, kotre moga byc uzyteczne przed brytyjskimi instytucjami.
Gdzie moge znalezc inforamcje o WSHE?
www.wshe.lodz.pl - to strona macierzysta uczelni
www.edynburg.edu.pl - strona lokalna, znalezc tu mozna adres biura, mapke dojazdu, godziny otwarcia biura i wszelkie dane kontaktowe
Tryb studiow?
Studia w trybie zaocznym bo wiekszosc z nas Polonii pracuje - zjazdy sobota-niedziela, co dwa tygodnie.
Nieustanne podnoszenie swoich kwalifikacji otwiera wciaz szersze horyzonty jesli chodzi o wybor pracy, co przeklada sie na nasze zadowolenie z zycia i samego siebie.
Nowootwarty punkt polskiej wyzszej uczelni w Edynburgu jak najbardziej mozna wykorzystac do inwestycji w siebie.
Nie gwarantujemy, ze otrzymasz lepsza prace, ale ze wydatnie zwiekszysz mozliwosc jej otrzymania.
Pomysl o SOBIE, pomysl o PRZYSZLOSCI.
Czy bedziesz chcial/a wykorzystac te szanse zalezy od Ciebie, my ja dajemy. Oferujemy szeroki wybor form i kierunkow studiow. (studia licencjackie, magisterskie, podyplomowe, uzupelniajace)
Oferujemy rozniez szeroki wybor kursow angielskiego
ogolnych, branzowych czy przygotowujacych do podjecia studiow w jezyku angielskim.
Chcesz sie dowiedziec wiecej?
Zadzwon lub napisz do mnie!
Kasia Czyzykowska
Project Manager UK
Wyzsza Szkola Humanistyczno-Ekonomiczna
[tel]
www.edynburg.edu.pl
[email]
PS. Mozna narzekac na styuacje/prace, ale mozna tez ja zmienic. Ale jak?
Inwestowaniem w siebie POMAGASZ przede wszystkim SOBIE!
Skorzystaj z narzedzi, ktore dajemy Ci do dyspozycji!