Nauka i praca

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś zna dobre firym lub portale organizujace wyjazdy do Londynu,chodzi mi o sprawdzone , chciałbym zacząc od podstaw a przy okazji pracować znalazłem

http://www.polska-anglia.pl/

napisałem do nich ale odpisali mi że nie mogą zagwarantowac pracy w tym roku więc odpada

znalazłem również

http://www.kangiel.pl/

ale program praca z nauką Ceny są kosmiczne wyliczyłem że potrzebowałbym jakieś 50-60 tysiecy zlotych więc też odpada, a z programu wor and travel wymagana jest dobra komunikatywność więc też odpada

Moim celem jest nauka języka chcę się go bardzo nauczyć mam 27 lat i jest to mojim marzeniem niestety dopiero nabieram podstaw więc chciałbym pożadna naukę w Londynie, chciałbym pracowac i mieszkać w UK i dlatego zależy mi na perfekcyjnej znajomości, mam wieklkie chęci i zapał tylko szukam instytucji która mi to umożliwi

na niektórych portalach w tak zwanych nauka i praca wymagana jest komunikatywna znajomość ale jakbym znał ten jezyk to nie szukałbym przez te stronki tylko dzwonię do JOB CENTER(urzad pracy) w Londynie i sam samodzielnie szukam pracy a nie przez pośredniaka nie mialoby to dla mnie sensu nie potrafię się komunikowac dlatego potrzebuje pomocy wszystko się ludziom utrudnia

Moje umiejetności z angielskiego to

3 poziomy slownictwa(7500 słów i zwrotów) Fiszki- biegle i kończe czasowniki
Jak czytam tekst to rozumie podstawo

Wszystkim za wszelką radę i pomoc serdecznie dziękuję
Nie wiem jak z pracą w UK, ale jeśli chodzi o Stany to sprawdzone jest biuro Camp America. Znajomy uczestniczył już wcześniej w organizowanym przez nich campie i był bardzo zadowolony. To chyba najlepszy sposób żeby za małe pieniądze pojechać do tego niezwykłego kraju. On pracował jako pomoc na kolonii dla młodzieży, a w wolnych chwilach podróżował w miarę możliwości po USA ze nowo poznanymi ludźmi. Sama za rok mam zamiar pojechać, bo wśród licznych biur organizujących wyjazdy ciężko stwierdzić, które z nich jest sprawdzone. Camp ma już przynajmniej ugruntowaną pozycję, więc wiem że wybierając ich nie ryzykuje.

»

Studia językowe