camp leaders / camp america 2011 r

Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 759
Nie polecam
Ja znalazłam tylko takie forum, ale pewnie je widziałes bo jest popularne. :)
http://www.forumcampamerica.pl/
"I mowi ze w referencjach to wpisywala kolezanki " w sensie, ze wsyztskiemmialy to samo?:D A ja mam 60% zostały mi zarowno questionnaire jak i statement and photo:) zmotywuje sie w weekend i to skoncze :D a co do foto to rozumiem, ze zeskanowales sobie tak?AHa no i co z tym program agreement mozeesz to w ogole pobrac? bo ja chcialem zobaczyc jak to wyglada ale nei pyka i nie wiem czy to tylko u mnie czy moze trzeba czekac do pazdziernika i to uaktualnia.
W referencjach wpisujesz email , i wybierasz powiazanie( wykłądwoca, nauczyciel, pracodawca ) no i musisz miec min 3, no ale ja nie mam za bardzo pracodawców bo jak robilem to bez umowy... Wiec np. mozesz podać emaila kolegi ( i podać go jakop np. nauczyciel) :P O to chpodzi
No generalnie, kumpela mówiła. Ze tez wypełniła to, a później camp leaders poprawia aplikacje gramatycznie i dopisuje jakies zdania czy cos;P Bo ona tez miala malo a później jak bylo juz gotowe to miala wpisane duzo wiecej tego:)
@profesor4all, a z tymi referencjami jak podasz tego e-maila kolegi np i sam sobie referencje robisz, to nic poza napisaniu kilku zdan, nic nie bd potrzebne typu jakiejs pieczatki, albo innego dowodu??? ;)
No koleżanka mówiła że nic nie sprawdzaja, ona niedługo wraca z USA to wszystkiego sie dowiem i napisze:) Referencje to sie robi na samym koncu:)
aaa, no to dobrze, myslalem, ze najgorsze w tym wszystkim to bd wlasnie te cale referencje ;) ale jesli tak mozna... ;) Dzieki ;)
Jak tam Wam idzie, ja już mam 80%, zostało mi wpisanie Program Argeement i Interview ;)
ja mam 70 % , zostało to co Tobie plus statement and photo:D i tutaj pytanie, to foto jak wrzucales to sobie skanerem wrzuciłes czy jak to wygląda? Bo dzisiaj czuje, ze wieczorem moge sie zmotywować i to wypelnic:P aaa jeszcze co do interview to troche tego nie kumam po co to preferred date jak i tak moge sie zalozyc, ze nie zaprosza CIe wtedy kiedy sobie zazyczysz:D
Interview tez wlasnie nie kumam ;p A zdjecie normalnie cyfrówka( nie dowodowe) tylko twarz z usmiechem z bliska:);p Takie wlasnie najlepiej;p
mam pytanie: czy w tym 'Questionnaire' na pierwsze 3 pytania odpowiadaliscie jakos dłuzej, czy po prostu 3, 4 proste zdania? ;)
I jeszcze jedno: w 'Background' jest zapytanie o doswiadczenie z praca z dziecmi, cos tam trzeba wpisac, bo wymagane, no i pod spodem jakies daty... jak sobie z tym poradziliscie? ;)
W bAckground wpisujesz historie pracy. Czyli wszystko gdzie pracowałes i kiedy i opisujesz co robiles i czy masz np. jakies certyfikaty czy coś:)

A w Questionnaire opisałem po 4-5 zdań:)
Wy jedziecie z Camp leadres tak czy z camp america :)?
Co do zdjęcia to słyszałam, że najlepiej dać kolaż, ale nie wiem czy to prawda :)
Z camp leaders, camp america podobno olewa sprawe. Moja kolezanke olali i przeszła do camp leaders i tak bylo oki:) Najlepiej dać naturalne zdjecie z uśmiechem i radzą aby zmieniać je comiesiąc od kiedy juz aplikacja bedzie dostepna dla pracodawców.

A ty z czego jedziesz?
Dzięki profesor4all ;) czyli to nie musi byc koniecznie historia pracy/doswiadczenie pracy z dziecmi?
" W bAckground wpisujesz historie pracy. Czyli wszystko gdzie pracowałes i kiedy i opisujesz co robiles i czy masz np. jakies certyfikaty czy coś:)" a z ciekawosci skad to wiesz? pisales tam emaila to nich? BO tu masz Work experience with children and qualifications related to working with children .A praca na przykl;ad w sklepie z komputerami nie wiele ma wspolnego z dziecmi:P
no chyba ze chodzi Ci o to job title , employer name to rozumiem:D
Cześć ja też zarejestrowałem się dziś na CL. Mam kilka pytań:
1.muszę uzupełnić całą aplikację przed interview?
2.Kliknąłem support staff chodź wciąż nie jestem pewny czy SS czy Counsellor... Da się jak coś to zmienić? Bo miałem nadzieję, że na interview sprawdzą mój angielski i powiedzą czy nadaję się na counsellora.
Witam:) CO do pierwszego pytaniaa to nie mam pojecia ale jesli chodzi o drugie to wydaje mi sie, ze to nie chodzi tylko o angielski aleee o to co mialbys tam robic czyloi np umiesz grac na gitarze? jestes zarabiscie obeznany z pltywaniem i nauczysz te dzieciaki dobrze technicznie plywac albo jesteś super mozgiem i znasz 1200 taktyk gry w szachy?:P jest jeszcze opcka opieki nad dziecmi niepelnosprawnymi ale tutaj jest mniej campow i wymahgane doswiadczenie i to samo jesli chodzi o bycie wychowawca(doswiadczenie) - jesli masz ktores z tych umiejetnosciii albo jakies tego typu to aplikuj i sie nie rpzejmuj bo wydaje mi sie ze to sie da pozniej zmienic:)Pozdrawiam
Jeszcze mam pytanie dotyczące zarobków na campie ile wynosi? Pytam orientacyjnie bo pewnie trzeba będzie ze sobą jeszcze zabrać trochę kasy na zwiedzanie:)

Ja też z camp leadres :)

P.S może otworzymy grube na facebooku albo na jakimś innym portalu:)?
wiesz co zasadnicza pensja jest chyba 1250 dolarów wczoraj czytalem. Aleeee i tak jestes chyba zobowiazany kolo 400 dolarów wziasc ze soba na to co bedizesz potrzebowal dopoki nie dostaniesz od nich kaski:) tzn i tak tyle pewnie nie wydasz aleee gdzies to o tym pisze, ze masz wziasc i tyle:D
Co do facebook'a to nieglupi pomysł:) Jak tylko cos sie otworzy to aplikuje o membership:D
A jeszcze do profesor4all - widzialem, twój post na forum tłumaczenia i zauważyłem, ze What positive impact do you think you can make at camp? potraktowałeś z drugiej strony, tzn moim zdaniem to chodzi o to jaki Ty mozesz wywrzeć wpływ na camp (tylko preposition mi sie tu nie zgadza ale to szczegół:D), co mozesz tam wprowadzic itp itd a Ty to potraktowałeś jako wpływ campu na Ciebie chyba , nie mam racji?:P I swoją drogą nie wystawiaj tekstów typowo do przetlumaczenia bo nikt CI sie tym nie zajmie , musisz zawsze miec swoją wersje do sprawdzenia bo wiesz.....to Polska jest i tu jeden drugiemu za duzo pomoc nie moze :D Ja z początku jak pomagałem ludziom własnie w takich przypadkach to opierdziel zbieralem od innych :P aleee to tak troche off topic byLO:D w kazdym razie chodzi o ten impact:D
Jak możesz to pomóż mi z moim dylematem:D. Grać na gitarze nie umiem ale mam patent żeglarza. A spędzenie 3 miesięcy siedząc na łódce- wohohoooo:D. Mógłbym również uczyć gry w siatkówkę jako drugi skill. Tylko, że nie wiem czy jak nie mam doświadczenia w pracy z dziećmi to mogę aplikować na Counsellora. Z tym żeglarstwem jest jeszcze taka sprawa, że mój patent działa jak prawo jazdy- pozwala mi na pływanie po jeziorach. Żeby w Polsce być instruktorem trzeba zdać dodatkowy egzamin (no ale instruktor przygotowuje do egzaminu, a przecież w USA to tylko rekreacja by była).
Jestem Ona jak coś :P :D. Myślę, że jak masz duże szanse na to żeglarstwo :) ja to do dzieci się tak średnio nadaję już nie wspomnę, że trzeba znac perfekcyjnie angielski:) Davidoo dzięki za odpowiedź też sądziłam, że trzeba coś wziąśc ze sobą :):)
Ahaaa no przepraszam ale nick masz taki....niewymowny:p A co do tego zeglarstwa to ja uwazam, ze w pierwszej kolejnosci pojda osoby ktore maja doswiadczenie w pracy z dziecmi:) A nastepnie osoby twojego pokroju, ze tak sie wyraze:D Aleeeee ja bym na twoim miejscu aplikowal ambitnie a pozniej jak sie to wsyztsko rozkreci i zaczną się maile od CL to sie wypytasz co i jak:)
A wiecie jak można zmienić w aplikacji z support staff na counsellor? Bo nie umiem znaleźć tej opcji.
Aaa teog to nie wiem:) ale dostaleś juz maila od campleaders? pierwsze wskazowki itd? Bo jak tak to sobie zagadaj tam do nich jak to ma wygladac:) Swoją droga co tam wpisujecie w tym statement and photo bo ja kompletnie nie mam pomyslu i codziennie to odkładam a przydałoby się to w koncu zrobic:D
Davido9020 -> no wpisujesz taki mini list motywacyjny, gdzie studiujesz co lubisz, jakie masz suoper cechy ktore wykorzystasz na kampie oraz jakie amsz marzenia... A co dostałes od camp leaders na maila, ? bo ja nic;/
noo dzisiaj sie juz musze za to wziasc :D jakos mnie w te wakacje kreatywnosc opuscila bo zazwyczaj jestem dobry w laniu wody:P Noo dostałem list ze dziekuja za rejestracje itd i ile to bedzie kosztowac ,ze na raty bedzie rozbite , ze neidlugo sie pojawi program agreement na stronce no i zeby zbierac zaświadczenia i skanowac i potem im wysylac w pdf:D taki informacyjny email :) pewnie CI doślą na dniach:D "Wkrótce wyślemy również wzory poprawnie wypełnionych aplikacji oraz informacje dotyczące prezentacji wideo" takze wszytsko bedzie jasne:) no i wlasnie pisze o rozmowach z konsultantem , ze sie zaczynaja od 17 pazdziernika. Umawiamy sie jakos? bo to chyba w Lublinie będzie i mozna by sie zlozyc na paliwo i furą podskoczyć:D chyba , ze jest gdzies blizej , wiem, ze główne biuro jest w Lublinie :P
Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 759

« 

Studia za granicą