sa tu operki z HOLANDII?

Temat przeniesiony do archwium.
91-117 z 117
| następna
nie no siedz sobie w Polsce, pracuja w pubie za 5 zeta na godzine, nie rozwijaj jezyka, nie poznawaj nowych rejonów i nie zdobywaj cennych doświadczeń :/rnJak zależy Ci na kasie to nie jedz jako au pair tylko poszukaj sobie normalnej pracy za granica.
Masz racje.Niektorym sie wydaje ,ze przyjezdzajac za granice nalezy im sie duzo kasy!Tylko niby za co?Sama jestem au pair i nie uwazam ,ze 300 euro (minimum)na warunki polskie to malo!!!W Polsce zarabia sie mniej wiecej tyle samo siedzac od rana do wieczora!Program au pair nie jest forma zarobkowa.jesli mysli sie o pieniadzach to nalezy sprobowac znalezc sobie normalna prace.
Spokojnie.
300, 400, 500, jak dla mnie to zawsze bedzie za malo, hehe :)
Mikijana, zostawilam Ci juz jakis czas temu wiadomosc na gg.
Pozdrawiam :)
Witam, szukam operek w wieku ok 20 lat mieszkajacych w okolicach amsterdamu lub hilversum, z ktorymi mozna wyskoczyc gdzies czasem na miasto. Prosze o kontakt na [email]
Czy 100km to blisko ?;)
Hmm, chyba nie :) ale zawsze mozna sprobowac :)
1243232 - Odezwij sie, jesli chcesz. Sadze, ze wszystko jest do zrobienia :)
Hallo,
We are Dutch family living in Almere and looking for somebody who could help us with our daughter sindce 1st of August.
Let me know and I'll send you more details.

regards,
Jara Jansen
[email]
Czesc dziewczyny jestem do 2 tygodni au apir w Rotterdamie... tak naprawde to mieszkam n przedmiesciach.. ale nie ma problemu z dotarciem do centrum. Desperacko szukam jakiegos towarzystwa... powiedzcie mi jak mozna szukac znajmomych jesli nie jest sie z biura? Moze kotras zwas tu jest ... moj nr gg To 5163080
czesc Gosia ja jade za dwa tygodnie gdzies na przedmiescia
Zawsze to razniej i lepiej zorganizowac czas razem:)
jakby co pisz

mój mail: [email]
tel. [tel]
hi, ja tez jestem w Rotterdamie :) troche juz sie zaaklimatyzowalam, ale nadal szukam rozrywkowego towarzystwa, na impreze, na kawe, na zakupy :) babskie wypady na miasto :) moje [gg] kto ma ochote niech napisze :) szukam kolezanki na wspolne imprezowanie :)
czesc, ja rowniez szukam jakiegos towarzystwa bo jak narazie nikogo nie znam.A tak sie sklada ze tez jestem z okolic Rotterdamu. Moj numer [gg] , email [email] Pozdrawiam
cześć Ja jestem z Blaricum. Mój nr.gg-1724676
Hej,ja tez jestem w Almere.Napisz mi gdzie konkretnie jestes,moglybysmy sie spotkac.Moj adres [email]
Hej,mieszkasz w Almere?Jesli bedziesz mial namiary na innych to przeslij mi,moj adres [email] tez jestem w Almere
wiyajcie szukam dziewczyn z eindhoven i okolic jestem au pair bardzo sie nudze nie mam znjomych prosze o kontakt jakies zwariowane imprezowiczki:) [gg] email [email] pozdrawiam:)
czesc Beatko czy mozesz podac gg bya bym zainteresowana operka w utrechcie
mieszkam w Laren od kilku dni.
NIedaleko Amsterdamu.
W tej chwili siedze sama w domu, moj współlokator w Polsce do wtorku, potem tez tylko na weekendy w domu, a ja siedze sama.. Zwiedziłam cudna okolice.. ale ile mozna jezdzic rowerem, SAMA..
pozdr.. czekam na odzew kogos kto potrzebuje towarzystwa..
[email]
jakby co..:
[gg]
siemka, jestem Magda, jestem w Holandii od miesiaca, mieszkam pod Amsterdamem w Rijsenhout k, Schipholu - lotniska... szukam znajomych... ktos chce sie skumac?? oto namiary - [gg] pozdro
hej, a skad jestes? tzn gdzie mieszkasz i pracujesz jako au pair?
pozdrawiam Kamila
hej kamila ja jestem w holandii w ktorej czsci dokladnie jestes i jak dlugo pozdrawiam
ja jestem au pair w laren, niedaleko amsterdamu. Moj [gg]
hello, jestem au-pair w hadze moje namiary to gg 9[tel]i mail [email] ozdrawiam wszystkie dzielne i odwazne zdobywczynie holandii:D
hej, ja jestem w okolicach utrechtu a dokadnie bilthoven;]
jest ktos moze w okolicach??
Czesc:) zostaw swoj nr gg albo napisz do mnie: 3870528. Bedziemy z siostra od 16 sierpnia w Reeuwijk, to jest 32 km od Utrechtu :)
Temat przeniesiony do archwium.
91-117 z 117
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą