witam! chciałabym w tym roku pojechac na au-pair do norwegii. Czy był już ktos w krajach skandynawskich jako au-pair i jakie dobre firmy organizują wyjazdy?? Z góry dzięki za pomoc
Ja byłam w Norwegii i powiem Ci ,że przed wyjazdem byłam bardziej napalona niż po przyjeździe ale ogólnie rodzinka była wporządku.
Dlaczego chcesz do Norwegii??
[konto usunięte]
24 mar 2005
Studiuje skandynawistyke i chciałabym tam pojechac, a nie mam zbytnio srodków. W koncu kraje skandynawskie są drogie... Jaka firma załatwiała Ci wyjazd i kiedy to było?? Mozna jechać na krótszy okres niz 10/12 miesięcy, np na 3/4 miesiące?? Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam:)
[konto usunięte]
28 kwi 2005
dziewczyny podajcie jakieś namiary , albo napiszcie coś więcej o au-pair w norwegii, też chciałbym jechać, czy mam taką możliwość? jak tam jest???
[konto usunięte]
29 kwi 2005
wiec ja teraz jestem w norwegii za pomoca www.motyl.org.pl ogolnie oni nie zalatwiaja au pair w norwegii ale ja sie uparala i zrobili wyjatek. bardoz mi sie podoba
[konto usunięte]
04 maj 2005
i jestes zadowolona z rodziny, ile ci płacą??
[konto usunięte]
04 maj 2005
CZe , wiec ja dostaję , 2500 NOK normalnie au pair ma około 18[tel]to zalezy od iloi godzin. Na pewno minusem Norwegii jest to ze hosty nie placa za szkole.
[konto usunięte]
05 maj 2005
Ja niby jestem i nie jestem zadowolona. Minus ogromny mojej rodiznki jest taki , ze maja za duzo siana i im sie troche w glowie przewrocilo no ale poza tym warunki fajne. Zarabiam 2000NOK ale za szkole mi placa za to .
wiec jest dobrze.
[konto usunięte]
14 lip 2006
witam !!! ja również chciałabym wyjechac do Norwegii do pracy , moze jako au pair !!! kto tez o tym mysli prosze o kontakt 7123212 - to moj numer gg
hej, ja jade do norwegii w sierpniu :) bede miala 3000k + kasa za sprzatanie i oplacona szkole :) w jakich miastach au-pair'ujecie?
ma9daz
22 cze 2007
Jeśli jest Pani zainteresowana wyjazdem do Norwegii jako au pair, proszę o kontakt: 032/7192628. 2 dzieci, 4000 NOK, kurs j. norweskiego, 2 płatne urlopy na święta.
ma9daz
22 cze 2007
jeśli jest pani zainteresowana wyjazdem do Norwegii na kontrakt au pair proszę o kontkt 032/7192628