do gosiaczek 2222

Temat przeniesiony do archwium.
hej gosiaczek!

napisz mi gdzie dokladnie jestes? bylabym zainteresowana.
akurat szukam od tego momentu pracy.
dzieki
Hi!
Ja jestem w NJ. A ty gdzie jestes w Polsce czy juz tu na miejscu w USA? Ja wracam do PL w czerwcu i moja posadka bedzie wolna. Napisz cos wiecej o sobie. Pozdrawiam PAPA
rewelacja!!!!
ja wlasnie jestem w uk jako au pair i niestety mieszkam na wsi. pracuje do czerwca i pozniej chcialabym bardzo, ale to bardzo wyjechac do new york.
czy moglabys podac swojego maila? napisze wiecej.

pozdrawiam
Gosiaczek to jeszcze raz ja?

nj to chyba new jersey?:) nie nowy jork

jesli tak o rowniez jestem chetna. podaje moj adres mailowy: [email]
Do czerwca jeszcze duzo czasu, odezwijcie sie do mnie jak juz bedziecie mialy wizy, wtedy bedziemy mogli konkretniej rozmawiac, bo teraz to wszystko stoji pod znakiem zapytania. Pozdrawiam
hej gosiaczek!

w porzadku, ale czy moglabys podac jakies info, tzn. ile i w jakim wieku sa dzieci, mniej wiecej co robisz..

dzieki
Jasne ze moge podac info. Wiec opiekuje sie 1 dzieckiem, chlopcem 4-letnim. Chlopiec chodzi od 9 do 13 do szkoly. Pozniej trzeba sie z nim pobawic, czasami sie sam bawi, albo oglada tv, wiec luz. No i do mnie nalezy lekkie sprzatanie, duzo pomaga matka, wiec nie jestem sprzataczka na pelnym etacie. No i czasami trzeba cos ugotowac na obiad. Wspomne jeszcze ze to samotna matka, wiec jest tylko ona, dziecko i ja.Wszystkie weekendy wolne, czasmi nawet cale piatki.
Prawo jazdy i plywanie obowiazkowo, bo maja basen i od czerwca zaczyna sie sezon.
Czy cos jeszcze chcesz wiedziec?
hej Gosia!
Dzieki za info. Widze, ze jestes w bardzo podobnej sytuacji jak ja. z ta tylko roznica, ze ja opiekuje sie 6-letnia dziewczynka no i zarabiam mniej.

jakbys mogla-napisz swojego maila. wtedy odezwe sie do Ciebie jak juz ureguluje sprawy z wiza.

pozdrawiam
papaaa
wlo Gosia co tam u cieie ?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa