Kto leci do NY 9 stycznia????

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!!!!
Leci ktos moze 9 styczna do NY z cc???? Razem zawsze weselej :))
Wprawdzie ja nie lece, bo juz jestem tu na miejscu w USA. Ale jak lecisz z CC to zycze Ci powodzenia i wytrwania na kiepskim szkoleniu w NY. A tak wogle to gdzie masz rodzinke, w ktorym stanie???
Pozdrawiam
hej
jade do darine jakies 50 minut samochodem od NY, a ty gdzie jestes???? jak mozesz to napisz cos o tym szkoleniu, czy odebral cie ktos z lotniska i zabral do szkoly????
Ja jestem w New Jersey. A nie dostalas listy polek ktore leca z Toba w tym samym dniu???? Ja mialam taka liste i bylo nas w sumie 5. Jesli nie masz takiej listy to upomnij sie o nia w biurze.
niedostalam zadnej listy, ale dzikei za podpowiedz napewno zadzwonie i powiem im o tym. pozdrawiam
A jesli chodzi o odebranie z lotniska. To z firma CC wyglada to tak, ze ktos ma przyjechac po Was, ale kiedy przyjedzie i czy przyjedzie to juz nikt nie wie. My czekalysmy ze 2 godziny na lotnisku, az wkoncu zadzwopnilysmy do biura, i laskawie nam wyslano kierowce malym busikiem, w ktorym sie wszyscy pomiescic nie mogli, o bagazach nie wspomne. Tak wiec zycze powodzenia!!!!!
hej. Ja juz jestem w usa ale jestem ciekawa gdzie bedziesz mieszkala w jakim stanie? ja jestem w pensylwanii mam wiele znajomych w iwielu innych stanach wiec moze moglabym ci pomoc jakos. Moze akurat trafisz na jakas moja kolezanke. pozdrawiam i nie zalamuj sie. Jesli cos to piszna maila: [email]
hej. ja tez jestem cc au pair. jestem juz tu 3 miesiac. fakt warunki w szkole w ny byly dio dupy ale rteszte milo wspominam. wkurzyly mnie te koszulki 10 $. jestem ciekawa jak twoja rodzinka i jak ci sie podoba. ja mam wspaniala rodzinke dzieci jak dzieci czasami niegrzeczne ale czassmi tak przekochane. napisz mi gdzie konkternie jestes.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa