WAKACJE W WIELKIEJ BRYTANII

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Proszę polećcie jakieś tanie biura podróży oferujące wakacyjne kursy językowe w Anglii. Mam 17 lat i bardzo chciałbym tam pojechać przynajmniej na 2 tygodnie. Pozdrawiam:)
Takie kursy sa najczęsciej bardzo drogie.
Przegladałam kiedys takie oferty ale ze szkłó językowych.
Mój brat który mieszka w Oslo był w Londynie przez 2 tygodnie. Kurs był organizowany przez szkołę jezykową EF English First z Oslo. Zapłacił za to kupe kasy. W Polsce jest podobnie.
Z pewnościa taniej jest wyjechac na wyjazd półzorganizowany np. wyjechac do jakiś znajmowych do angli i u nich mieszkać i zapisac sie na kurs jęyzka obcego samemu w Angli np. przez internet, czy poprosic znajomych aby załatwili formalności (tylko niestety trzeba miec jeszcze kogos tam znajomego)
czesc, jezeli interesuje cie kurs jézykowy w Anglii to polecam ci zajcec na stronke www.nabcottage.com to swietna szkola jézykowa polozona w samym sercu Lake District to nie tylko szkola ale takze super miejsce na spédzenie wakacji; Jeziora ,góry i mnustwo ludzi z wielu róznych krajów. ... Ja nie jestem agentem poprostu pracuje tutaj od ponad roku i mysle ze naprawde warto bo dostaniesz wiécej niz w innych szkolach tego typu. ceny sá rózne .... jak masz wiécej pytan to napisz bédzie mi milo ci na nie odpowiedziec [email]

« 

Pomoc językowa