aupair required!!!

Temat przeniesiony do archwium.
dziewczyny, jestem aupair w Irlandii w Limerick od kilku dni. znalazlam rodzine przez aupairworld.net.sa super, mam wszystko, placa mi za jezyk itd i tylko 1 dziecko. znajoma tej rodziny pilnie potrzebuje aupair do 2letniej corki, jest samotna mloda matka. mieszka w Nenagh, 30minut ode mnie. potrzebuje dziewczyny w wieku od 22 lat wzwyz i z komunikatywnym angielskim, ktora bedzie mogla przy okazji wypadac ze mna na miasto. jesli ktos jest zainteresowany, prosze pisac na mail: [email] i na wszystkie pyt odpowiem i skieruje do niej. sprawdzona sprawa.zarobki ok 80E do uzgodnienia z nia.pa
czesc! ja mam tylko 19 lat,ale jestem odpowiedzialna, mila i pracowita. kocham dzieci,opiekuje sie czesto dziecmi sasiadki,sama mam w domu siostrzenca ktory ma 11 miesięcy,pomagam siostrze,mam tez mlodszego brata,ma 6 lat. naprawde sie nadaje. pozatym mam prawo jazdy i znam dosc dobrze jezyk. blagam pogadaj z tamta pania czy nie moze byc 19latka. napewno nie pożałuje. moj email: [email]
nr.telefonu:[tel].pozdrawiam
cze. przepraszam za pisze tutaj,ale cos mi sie znowu zawiesilo w skrzynce. czy mozesz podac mi swoj nr telefonu? napisz kiedy moge zadzwonic.
witam serdecznie...jestem AUPAIR kolo LIMERICK od 2tygodni...szukam innych AUPAIR, dziewczyn & chlopakow poprostu fajnego towarzystwa z polski lub niemiec do spotkania [email]

»

Pomoc językowa