MAPS zna ich ktos??prosze o porady i opinie

Temat przeniesiony do archwium.
witam!chcialam wyjechac jako operka do usa z biurem maps(miedzynarodowy au pair serwis).napewno sa tu dziewczyny ktore jechaly z tym biurem.bardzo bym prosila o pomoc i porady czy warto i czy jest to posrednik godny zaufania.duzo sie naczytalam na roznych forach o tym ze mozna zle trafic, ze sa jakies problemy, ze zle cie traktuja(jak sluzaca) i mam teraz mieszane uczucia.nigdy jeszcze nie pracowalam jako au pair ale mam doswiadczenie w zajmowaniu sie dziecmi(mam 2 sporo mlodszych braci i siostre w wieku 15 lat:))umiem tez sie zajmowac domem, tzn gotowac, sprzatac,wiec nie powinnam miec wiekszych problemow.czy naprawde musze umiec perfekt angielski??nie znam go az tak dobrze.i na co moge sobie pozwolic a na co nie powinnam?bardzo prosze o opinie dziewczyn doswiadczonych i bedacych w temacie.wiaze swoja przyszlosc ze stanami i chcialabym juz tam zostac na stale.teraz jako operka nie musze starac sie o wize, bo wyjezdzam na podstawie listu, tak mi powiedziala pani w biurze.czy to prawda?pozdrawiam
Witam!
Byłam na au pair za pośrednictwem tego biura i wszytko było ok. Widac było, że w miare starają się o Klienta.Możesz być spokojna jeśli chodzi o to biuro. To jest w 100% pewne biuro.