Szukam au-pair w Maidstone lub Rochester

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam dziewczyn au-pair w okolicach Maidstone lub Rochester.Ja jestem obecnie au-pair i szukam bratnich dusz w tych okolicach.Za wszelki odzzew dziekuje.
Witam. do Maidstone się wybieram i jeśli masz jakieś namiary na pracę to byłabym wdzięczna za wszelkie informacje [email] mój e-mail) mam doświadczenie w opiece nad dziećmi ale w zasadzie każda praca byłaby dobra :) Trafiłam tu całkowicie przypadkowo no ale warto zostawić wiadomość :) pozdrawiam i może do zobaczenia :)
Hej Lideczko...w przyszłym tygodniu zaczynam prace w Maidstone:)jesli szukasz bratniej duszy pisz!!! mój e mail [email]
Hejka! Ja obecnie jestem au-pair w Rochester, ale tylko do piatku, bo jade do Polski na miesiac i wracam we wrzesniu..
Mialam dosc mojej rodzinki(masakra!!!!!) i postanowilam zmienic..
Ale, ze chce na rodzinke ze starszymi dziecmi i wlasnie w tej okolicy gdzie teraz jestem to musze do wrzesnia czekac:(
Ale ciesze sie, ze do Polski na miesiac jade i nie martw sie na pewno tu wroce;)
A im wiecej kolezanek tym lepiej:)
W pt bede miala pozegnanie:((( Buuu...:(((
Pozdrowionka, jakby co to pisz na [email]
Pozdrowki, papa:)
helo! zaczynam moja przygode jako au pair w Maidstone ok. 19 sierpnia, wiec jakby co, to moj email: [email] . pozdrawiam :)
witam.wybieram sie do rochester we wrzesniu na socratesa i mam pytanko:czy jest jakis problem ze znalezieniem pokoju itp.?bo raczej nie dostane akademika dlatego szukam lecz na razie bez skutku
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą