A JA SZUKAM NA WLASNA REKE..

Temat przeniesiony do archwium.
CZESC WSZYSTKIM,
MNIE SIE UDALO WYJECHAC DO ANGLII DO RODZINKI I MAM TO SZCZESCIE, ZE POROZSYLALAM OGLOSZENIA, ZE SZUKAM PRACY JAKO AUPAIR. DZWONIA DO MNIE I ROZMAWIAMY O DZIECIACH, WARUNKACH WSPOLPRACY ITP. JESTEM TU TYDZIEN I PARE DNI I DO TEJ PORY DOSTALAM 4 TELEFONY. W 2 PRZYPADKACH ZA MALO PLACILI BO 55-60 NA TYDZ + DUZO PRACY, W JEDNYM PRZYPADKU CHCIELI MNIE NA ROK, A JA MOGE TYLKO DO PAZDZIERNIKA, A W PRZYPADKU OSTATNIM PANI CHCIALA BYM PRACOWALA 3-4 M-CE I PLACILA MI 80 NA TYDZ. POJECHALAM DO NIEJ I JA POZNALAM (JEST PIELEGNIARKA) ALE MIALABYM SIE OPIEKUJOWAC OD 6.00-21.00, TO NAWET NIE BYL PROBLEM, ALE MIALAM DZIELIC POKOJ Z MALA I W DODATKU BYL TAK MALY, ZE MIESCILY SIE OBOK SIEBIE 2 LOZKA I MALA SZAFKA, WIEC MUSIALAM ODMOWIC-ZERO PRYWATNOSCI.. TROCHE MI SMUTNO, BO JUZ SIE CIESZYLAM, ZE MAM COS PEWNEGO.. SZUKAM DALEJ...

KTOS ZNALAZL DOBRA RODZINE W PODOBNY SPOSOB?

PROSZE O WYPOWIEDZI
Szukaj w prasie i dowiaduj się od znajomych - na pewno coś znajdziesz.
Ja jeśli już szukam, to szukam przez internet - wiadomo, miło byłoby zobaczyć warunki na własne oczy, ale nie mam się u kogo 'zaczepić' i raczej nie jechałabym 'w ciemno'
Powodzenia w poszukiwaniach :)
Hej,
Ja szukam rodzinki przez neta...
Znalazłam jedną ,nawet spoko są.Byłam u nich na weekend i mam do nich jechać w lipcu.Problem polega na tym,iż strasznie mało płacą...Tak sobie myślę,że jeśli nie znajdę innej lepszej rodzinki,to do nich pojadę...
Powodzenia w szukaniu Host Family.
sluchaj aaaaaaaa czy ja moglabym prosic na maiala lbo na [gg] info o tej pielegniarce co mials mieszkac w pokoju z dizekiem ...ja sie na to pisze...jesli jest to jeszcze aktualne ja jade do angli 23 czerwca bardzo prosze o o odpowiedz