Irlandia AUpair

Temat przeniesiony do archwium.
czesc!!!
szukam innych aupairek z Irlandii, najlepiej z hrabstwa Waterford ale moga byc tez oczywiscie z innym miast i regionow

moj mail [email]

piszcie smialo
pozdrawiam
Dorota
Hej:) ja jestem w Irlandii, w Limerick:) Nie mam pojecia gdzie to twoje hrabstwo jest:P Jak chcesz to sie odezwij.. Moje [gg] albo fon +353862254321 :)
Hej:) ja jestem w Irlandii, w Limerick:) Nie mam pojecia gdzie to twoje hrabstwo jest:P Jak chcesz to sie odezwij.. Moje [gg] albo fon +353862254321 :)
Waterford jest na wschód od hrabstwa Cork :) Troche daleko od Limerick, ale dla chcacego nic trudnego. Pozdrowienia
WItam Serdecznie,

Nasze biuro www.motyl.org.pl pilnie potrzbuje au pair do Irlandii.
2 Dzieci , kiesoznkowe ok.35[tel]EURO.

Rodzina bardzo mila i sprawdzona, szuka przyjaznej osoby dla dzieci.

Istnieje mozliwosc rozmowy z 2 poprzednimi au pair.

BIURO NIE POBIERA PROWIZJI

W przypadku zainteresowania prosze o kontakt [email]
hey ludzie :)rnja jade do clonakilty.. to na południe od cork.. :)rnjade w połowie lipca na rok czasu.. :Drnmoje gg [email] :)
moje hrabstwo jest na poludniowym wschodz nad morzem. pozdrawiam. nie mam gg wiec mozesz namojego maila napisac ktorego podalam w pierwszym poscie
a może ktoś z Dublina lub okolic jest au pair ?????
hej ja jestem w Dublinie - pracuje w Dundrum :)
Hej:)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne au pair-ki przebywające w Dublinie lub okolicach. Mam na imię Kinga i za miesiąc wyjeżdżam do Dublina pracować jako au pair. Trochę sie boję, bo rodzinkę znalazłam przez neta, jednakże wydają się być mili i normalni, a to chyba najważniejsze:P W związku z tym chciałabym nawiązać kontakt z dziewczynami, które są lub będą w Dublinie w tym roku. Mój e-mail to [email]
Czesc!
chcialabym znalezc podobna prace ale nie znam angielskiego,szukam takiej pracy by nauczyc sie jezyka,
gdzie szukac ?
hej
mam pytanie, chciałm wyjechać do irladnii jako au pair, ale dopiero mam zamiar złożyć dokumenty i nie wiem ile się czeka na ofertę, gdzieś przeczytałam ze nawet 4 miesiące a chciałam najpóźniej wyjechać pod koniec września (na rok)
dzięki za pomoc
jak pod koniec wrzesnia to musisz jak najszyciej złozyc doc nie wiem ile sie czeka w europie ale ja czekałam ok 2 miesiace od złozenia doc do tel I rodziny no ale moje papiery wracały z usa przez moje niedopatrzenie czyli odejmij sobie jakies 2 tyg.aha zapomniałam dodac ze za 17dni lece na floryde. a to kiedy polecisz zalezy tez od rodziny kiedy ona cie bedzie chciała. jak cos to pisz pozdrawiam
hej dzięki za info:) mam nadzieje że we wtorek złożę te pierwsze dokumenty i będzie ok i nie będe czekała 2 miesiące. bo specjalnie złożyłam podanie o urlop dziekański żeby pojechać na aupair i dopiero dziś panie łaskawie:) powiedziały mi że mogę go złożyć ale nie wiem czy decyzja bedzie pozytywna (ale na razie się tym nie przejmuję). jak widać rodzina musi wyrobić sie w 1,5 h miesiąca bo inaczej nie będzie mi się to kalkulowało:)-bioroąc pod uwagę mój urlop:)
bede wdzięczna za wszystkie wskazówki!!!!!!!!!!!!!
i gratuluję twojego wyjazdu i frolydy:):):)
powodzenia
Hej, pilnie poszukuje innym operek z okilic Cork. Mieszkam dokladnie pod Kinsale, jezeli jestes w poblizu, a nawet dalej to napisz [email]
Pozdrawiam,
Alicja
ja jestem w hrabstwie wicklow :P

[gg]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Praca za granicą