czesc:)
mialam podobny problem!!rnrn2lata temu bylam au=pair w szwecji gdzie jezdzilam smaochodem! prawo jazdy mialam od moze roku!! strasznie sie balam! przed wyjazdem wykupilam dodatkowe lekcje!uczylam sie i stresowalam jednoczesnie!!rnrngdy przylecialam na miejsce zobaczylam ich samochod! bardzo duzy, zwatpilam! zapytalam sie czy wlasnie tym bede jezdzila!! powiedzieli mi nie: na ciebie czeka troszke wiekszy,abys mogla zapakowac tam wozek dla dzieci! pomyslalam: nie, to chyba zbyt trudne!!rnrnzobaczylam auto: 6-osobowego vana!! przeciez ja tym nawet nie rusze!! pojechalam na Matsem na jazde probna,po polu!! Van mial automatyczna skrzynie biegow, wszytskie elektryczne nowinki wiec jazda okazala sie przyjemnoscia!! tylko jego gabaryty sprawialy mi male problemu, np. podczas parkowania na pietrowych parkingach!! ale gdy cos jest nie tam, wsyztsko w srodku zaczyna pipczec:)))rnrndziewczyny wazne,abyscie byle ostrozne, mialy oczy z tylu glowy:))rnrni jeszcze jedno: to w Polsce obowiazuja zasady drogowe prostu z dzunglii!! u nas wszytscy sie pchaja, jade z nadmierna predkoscia! tam jest inaczej!! nikt nie jedzie wiecej niz pozwalaja na to znaki drogowe, duzo wolniej i spokojniej!!!rnrnglowa do gory:)rnwasze auta pewnie beda luksusowe wiec nie ma sie co bac:))rnrnzycze powodzenie, sciskam serdecznie:)
kamila:)
P.S.
mail na wszelki wypadek--> [email]