Jedziemy do domu na swieta!! :)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej. Moze jedzie ktos 20 grudnia do domu?? I do tego autokarem tak jak ja z wictorii..?? Szukam towarzysza podrozy :) wyjezdzam o 16.00 z firma OMAR. Moze akurat ktos sie znajdzie.. ;)
Pozdrawiam.
HEJ!
O KTOREJ GODZINIE BEDZIESZ NA VIKTORII?
JA JADE DO POLSKI 20.12,ALE Z FIRMA EUROLINES I TROCHE WCZESNIEJ.JEDNAK JAK CHCESZ TO MOZEMY SIE SPOTKAC I POGADAC.
Hejka ja tez jade z 20.12. Victori do Polski ale Sindbadem o 15.30 :) pozdrowki ;)
A sindbada kojarze :)
Sprawdzilam moje pociagi i moge byc tam o 15.05 (to jest najpozniej), a predzej to jedynie o 14.35 (bo jeszcze tego dnia lekko pracuje i hostka daje mi cala tygodniowke za to hehe) A nie napisalas o ktorej jest twoj autobus...
Jezeli o mnie chodzi to na Victorii bede o 14 i poltorego godziny bede czekala na autokar ;/ ...wiec zawsze lepiej z kimps pogadac niz czekac samej pozdro papa
Jezeli o mnie chodzi to na Victorii bede o 14 i poltorego godziny bede czekala na autokar ;/ ...wiec zawsze lepiej z kimps pogadac niz czekac samej pozdro papa
HEJ!
MOJ AUTOKAR ODJEZDZA O 13.30 WIEC NIESTETY SIE RACZEJ NIE SPOTKAMY.SZKODA.
Hej.
Ja caly czas jeszcze nie wiem czy bede o 14.30 czy o 15.05 ale to itak mozemy pogadac chocby te 20 minut ;)
Napewno tez odjezdzasz z ktoregos z tych koncowych stanowisk,to moglybysmy sie spotkac tam przy tych drzwiach wyjsciowych... Co ty na to??
hej no jasne ze mozemy sie spotkac :) jeszcze nie wiem z ktorego odjezdzam ale tak jak mowisz to na bank beda koncowe :) masz moze gg albo cos takiego?? moje [gg] to tak zeby sie zgadac ;D pozdrowki papapa
Temat przeniesiony do archwium.