praca au pair w holandii

Temat przeniesiony do archwium.
Hej,jetsem rok w Holandii i szukam pracu jako Au pair ,moze ktos slyszla jakies oferty,pozdrawiam
Hej

Najszybciej znajdziesz nowa oferte korzystajac z www.aupair-world.net
Jesli w profilu dopiszesz ze obecnie juz mieszkasz w Holandii i jest mozliwosc spotkania sie napewno dostaniesz jakies oferty.
Powodzenia
Dzieki ,wiem szukam tam caly czas na Au Pair WOrld ale licze ze moze ktoras z Was tez zna jakas rodzine ktora szuka
Hej dziewczyny!tutaj anka,mam wielka prosbe do wszystkich chetnych chcacych wyjechac do holandii jako operka,dokladnie25 km od Amsterdamu,miejscowosc nazywa sie Blaricum.Jestem u tej rodzinki juz ponad 1.5 roku,a na poczatku czerwca musze niestety wyjechac do polski-TE STUDIA!!!jezeli jest jakas dziewczyna zainteresowana praca jako oper u mojej rodzinki,to chetnie odpowiem na kazde pytanko.aha,dziewczyna zarabialaby w granicach ok.500e/mc,w zamian za opieke nad 3 dzieci(przewaznie one sa w szkole do wpol do 4 po poludniu)-chlopiec 8 lat,dziewczynka 4,i najmlodsza 3 latka.Moja hosta jest rozwodka.Jezeli macie jeszcze jakies pytania,piszcie na maila [email] chce po prostu zostawic ich na lodzie,jak odejde.rozumiecie.z gory dzieki i gorace pozdrowka przesyla anka z blaricumXXX

jeszcze raz moj [email]

gorace pozdrowieniaX
hej,oddam swietna rodzinke od kwietnia,praca w Voorburg,2 km od Hagi,dwoje dzieci(6m-cy,i 2,5roku),jezeli jestes zainteresowana to prosze o kontakt [email]
czy oferta jest aktualna
ja opiekowalam sie dziecmi w wieku 7 miesiecy i 2.5 roku..
jestem obecnie w aalten niedaleko arnhem
odchodze w marcu
moje [gg]
witaj rena_221, mam pytanie czy juz znalazlas sobie rodzinke w holandii, jesli nie to moge ci pomoc. Mam do odstapienia bardzo fajna rodzinke w Amsterdamie, tylko jest warunek-prawo jazdy. Jesli chcesz dowiedziec sie czegos wiecej na ten temat to odezwij sie. Podaje ci moje namiary e-mail [email] tel. +31 626 317 626, GG 5[tel]. To jest polsko-holenderska rodzina. A jesli chcesz to moge ci pomoc znalezc inne rodzinki, ktore potrzebuja operki. Napisz mi w jakim miescie mieszkasz obecnie w holandii. Pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz-aneta
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe