visa

Temat przeniesiony do archwium.
Czy wszystkie au apir dostaja wizy do USA????????

Najpierw slyszalam ze kazda dostaje bo wkoncu jest to wiza nieemigracyjna i jedzie na wymiane kulturowa a nie do pracy ale nie dawno przeczytalam ze jednak moga byc problemy.

Muglby mi ktos jeszcze napisac jak wyglada ta rozmowa z konsulem ???

Wybieram sie na rozmowe 15 maja i nie bardzo wiem czego moge sie spodziewac.
witam ja juz jestem po takiej rozmowie i tak szczerze mowiac nie taki diabel straszny jak go malują. Au pair dostają wize nieemigracyjną i rzadko kiedy zdarza sie odmowa. Gdzieś kiedys na forum przeczytałam ze dziewczyna nie dostała wizy bo powiedziała ze Polska jest do kitu i nie chcetu juz wracac. W takim przypadku to zrozumiałe ze jej odmowiono. Jesli masz status studenta lub ucznia to nie masz czym sie martwic bo wiadomo ze jest pretekst do powrotu. Najwazniejsza podczas rozmowy jest pewnosc siebie i usmiech!!!!!! Na pytania nalezy odpowiadać krótko i zwięźle. W każdym razie nie masz czego sie obawiac
na pewno wszystko pojdzie dobrze. POWODZONKA w razie jakis pytan pisz [gg]
pozdrawiam
dzieki :P Ale tak sie sklada ze cos z gg mi sie popsulo i dochodza jedynie wiadmosci a sama nic niemoge wyslac, bylo by lepiej gdybys podala swojego emaila albo ty napisz cos do mnie a wtedy cie jeszcze o cos popytam :)

to moje [gg]