kursy w Uk

Temat przeniesiony do archwium.
Auperki, ktore uczeszczalyscie w Anglii na kurs jezykowy, bardzo prosze napiszcie mi czy warto bylo, jak to zwykle tam wyglada, jaki poziom nauki?

Aha, no i bardzo mnie interesuje cena, bo z roznych zrodel slyszy sie zupelnie o innych kosztach. Np raz czytalam, ze w Londynie kurs kosztuje 90Ł za semestr a od jednej osoby, ze ok 25Ł za TYDZIEN nauki, tyle ze ta osoba byla w Cambridge. Czyzby Londyn byl tanszy? Choc w taka róznice trudno mi uwierzyc

A jesli ktoras z was byla w Cambridge auperką moze podzieli sie czy jest tam duzy wybor kursow, czy sa moze jakies inne poza jezykowymi,
dzieki z gory
Prosze o szybka odpowiedz!!!
Obecnie mieszkam w UK i uczeszczam na taki kurs . Ceny sa rozne w LOndynie nie mam pojecia jakie sa bo tam nie chodze ale w np. Basingstoke dla czlonkow unii UE sa za darmo trzeba tylko zaplacic 50 £ za egzamin a za semestr nie mam pojecia kto moze sa jakies dotacje z UE .Ale to chyba dobrze
Pozdrawiam
Jezeli masz jakies pytania napisz na [email]
Ja bede mieszkać kolo Cambridge, ale poprzednia aupair, ktora mieszkala za moja przyszla rodzinka chodzila tam na kurs za 25Ł tygodniowo i podobno wszystkie były w podobnycg cenach. Nic nie słyszalam o dotacjach, to brzmi dobrze ale pewnie mialas szczescie trafic na odpowiednia miejscowosc. hm, jak zaloze sobie nowe konto mailowe napisze do Ciebie, dzieki za propozycje, moze tymczasem ktos napisze jeszcze przydatnego...
Aha, i jak sie trzeba o taka ewentualna dotacje postarac?
jesli chodzi o kursy to roznie bywa i wlasnie z tego co wiem to w londynie jest wiele kursow darmowych dla czlonkow UE ale co za tym idzie wydaje mi sie ze nie jest to dobre ja mieszkam nie daleko londynu chodze do szkoly 2 razy po 2 godziny place 150£ za semestr!!ale ostatnio znalazlam sobie prywatna szkole jezykowa gdzie jest oczwywiscie dorozej 25£ za 6 godzin tygodniowo ale bez porownania sa 4 osoby w grupie a nie 25 czy 20 jak w normALNYM COLLEGU wiec wydaje mi sie ze nie nalezy patrzec gdzie jest taniej!!pozdrowki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Olimpiada języka angielskiego

»

Nauka języka