Prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Napisz list do kolegi / koleżanki z anglii w którym poinformujesz o zbliżających się swiętach i napisz jak obchodzone są w Polsce.
- zapros do siebie i napisz jakie masz plany na ten czas
- napisz co można zwiedzić w twojej okolicy.
wklej własną wersję, ktoś zapewne poprawi.
Dear Matt, I am writting to you because I would like to you the Christmas to me. You should arrive to me on Friday at 14 o'clock. In Christmas I met with my all family and together the long telling at table. Also we play in different game with children. My favorite Christmas custom is sing Christmas carols. I like as all family together sing. In Christmas my grandmother make 12 meal. On the Christmas dinner we always eat carp, ears in the red borscht, different kinds of the dumplings and mushrooms in the cake. It is very tasty. You should to take with oneself white shirt and warm sweater, because you will look smart as well as he must be warm for you. I am waiting for your arrival. Lots of love. XYZ

przerubcie to prosze was
Cytat: TakeMeBaby
Dear Matt, I am writting<-LITEROWKA to you because I would like to CHCIALABYM CIEBIE SWIETA DO MNIE you the Christmas to me. You should DLACZEGO 'POWINIENES'? CO TO ZA NAKAZ? arrive to me on Friday at 14 o'clock 'O 2 PO POLUDNIU'. In DURING Christmas I met<-SPOTKALAM with my all family and together the long telling=RAZEM DLUGIE MOWIENIE at table. Also we play in different game =RÓŻNA GRA with children. My favorite Christmas custom is sing =JEST SPIEWAĆ Christmas carols. I like IT as all family SING together . In<PODCZAS Christmas my grandmother make BRAK KONCOWKI CZASOWNIKA 12 meal 12 POTRAWA. On ZLY PRZYIMEK the Christmas dinner we always eat carp, ears=USZY in the red borscht, different kinds of the<-usun dumplings and mushrooms in the<-usun cake. It is very tasty. You should to<BLAD take with oneself<-ZLA FORMA BRAK PRZEDIMKA white shirt and PRZEDIMEK warm sweater, because you will look smart as well as he must be warm for you=ON MUSI BYC CIEPLY DLA CIEBIE. I am waiting for your arrival. Lots of love. XYZ

przerubcie to prosze was
czyli jak to napisac?
pomoze ktos?
przerÓb to sam/a zgodnie ze wskazówkami podanymi przez mg
zrobicie mi prosze ;) lub chociaz napiszcie po polsku a ja sobie przetlumacze
np. napisalas po angielsku "CHCIALABYM CIEBIE SWIETA DO MNIE"
masz napisac "CHCIALABYM CIEBIE ZAPROSIC NA SWIETA DO MNIE"
no to przerób mi to?
To jest Twoja praca domowa.
ale mozecie mi zrobic
zrobiliśmy.
Bierz się do roboty, bo tracisz czas.