Koledzy i Koleżanki,
bardzo proszę o przetłumaczenie listu motywacyjnego, wylądowałem na wyspach u polskiego pracodawcy który okazał się nie być fair, i muszę niestety zmienić pracę... W zamian pochwalę się na forum gdy tylko pojawi się odzew i będę cholernie wdzięczny za pomoc!!!!
zanowni Państwo,
Jestem zainteresowany pracą na stanowisku kierowcy, najchętniej z możliwością wprowadzenia do zawodu.
Posiadam udokumentowane doświadczenie w transporcie krajowym i międzynarodowym na samochodach o dmc 3, 5t.
Jestem osobą niepalącą, która lubi porządek w aucie. Nie ufam bezgranicznie nawigacji, każdą nieznaną mi trasę planuję z tradycyjną mapą.
Jestem osobą uczciwą, odpowiedzialną. Nie mam problemów z alkoholem, i nie interesują mnie kombinacje z paliwem.
Wiem z czym się wiąże praca kierowcy- Jestem w pełni dyspozycyjny, posiadam własny środek transportu.
Nie jestem osobą zatrutą transportem. Od kwestii finansowych ważniejsze jest dla mnie aby rozwijać się w branży transportowej.
Interesuję się szeroko pojętą motoryzacją. Znane mi są podstawy mechaniki, a swój czas wolny również spędzam na drodze z tą różnicą, że wtedy pokonuję ją motocyklem.
W załączniku przesyłam swoje CV.
Dziękuję za rozpatrzenie mojej oferty.