Witam, chciałbym prosić o przetłumaczenie mojej prezentacji, ponieważ nie podołałem temu wyzwaniu.
Z góry dziękuje.
"Witam, dziękuje za przybycie.Na imie mam Mateusz i jestem jednym z inżynierów Skody
dzisiaj chciałbym wam pokrótce zaprezentować jeden z naszych najnowszych modeli.
Nowa ŠKODA Superb wyróżnia się szeroką osłoną chłodnicy z centralnie umieszczonym logo, a także eleganckim wyprofilowaniem maski, szerokimi reflektorami.
Superb ma pod maską silniki benzynowe lub wysokoprężne nowej generacji, które łączą w sobie wydajność i oszczędność. Ich moc sięga od 120 KM do 280 KM.
Aż cztery silniki dostępne są z napędem 4x4.
Wszystkie jednostki, za wyjątkiem podstawowej benzynowej, dostępne są również z automatyczną skrzynią DSG.
Ten samochód pozwala wszystkim pasażerom, zarówno z przodu, jak i z tyłu, zrelaksować się nawet podczas długiej podróży,pozwoli poczuć się jak w eleganckim salonie, oferując również dużą przestrzeń nad głowami.
Dzięki nowym funkcjom wyświetlacz samochodowego radia lub nawigacji staje się ekranem Twojego telefonu, co pozwala na łatwiejszą i bezpieczniejszą obsługę multimediów w trakcie jazdy. Co więcej, z aplikacją ŠKODA Media Command kierowca może sterować wybranymi funkcjami multimediów ze swojego tabletu.
To już koniec mojej prezentacji dziękuje za wysłuchanie i mam nadzieje sie prezentacja sie podobała
w razie jakiś pytań proszę o telefon z przedstawicielem firmy pod numerem 777 555 444."