Kto mi pomoże napisac mówke o plagiacie?? prosze

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Niech ktos mi pomoże napisac mówke o plagiacie, musze ja w poniedziałek zaliczyc inaczej bede pisał komisa ;((
Jak ci ktoś napisze mówkę, a ty ją potem przedstawisz jako swoją, to właśnie będzie plagiat.

inaczej bede pisał komisa ;((

Trzeba się było uczyć cały rok. Ja to bym cię w ogóle do następnej klasy nie przepuściła.
dzięki zajebista jestes. nie rozumiesz ze mam problemy?? nie jestem sam w sobie stanie napisac
no wlasnie.
>nie jestem sam w sobie stanie napisac

no to masz problem z ktorym musisz sobie sama poradzic ;-)
bożesz Ty mój;/ jacy Wy niewyrozumiali jestescie;/ az nieprzyjemnie;/
jakbym umiala ang to bym Ci z mila checia pomogla.. ale niestety nie umiem. sluchaj wez slownik w lape i szukaj slow, sklejaj zdania. ja mysle ze nauczyciel bardziej doceni Twoja kiepska prace, niz napisane przez kogos na wysokim poziomie zadanie. nie zalamuj sie, wszytsko da sie zrobic;-)
pozdrawiam, ana
>sluchaj wez slownik w lape i szukaj slow, sklejaj zdania. ja mysle ze nauczyciel bardziej doceni Twoja kiepska prace, niz napisane przez kogos na wysokim poziomie zadanie.

Nam właśnie o to chodzi, a w dodatku jeszcze obiecujemy sprawdzić to, co delikwent sam napisze (sam, nie przy pomocy translatora). Tak rozumiemy znaczenie słowa "pomóc"
Masz rację. Trzeba się było przez cały rok uczyć. Niestety kandydaci na maturzystów nie chcą przyjąć do wiadomości, że do matury należy sie przygotowywać 3-4 lata(od 3 lasy gimnazjalnej).
Temat przeniesiony do archwium.

»

FCE - sesja wiosenna 2007