tłumaczenie listu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o przetłumaczenie
Poniedziałek 1 Grudnia
Droga Elu,
Wysyłam ci trochę słońca ze słonecznej Australii w której się znajduje. Wybrałem się wraz z moimi rodzicami do Sydney. Zaprosił nas najlepszy kolega taty z podstawówki który wyemigrował tam po studiach w latach -80.
Wdziałem tutaj wiele wspaniałych miejsc które zrobiły na mnie duże wrażenie. Najbardziej ukrwił mi w pamięci opera i most charakterystyczna dla danego miasta. Jutro wybieramy się do ogrodu botanicznego i do Aquaparku a pojutrze mamy zamiar zwiedzić wioskę olimpijską.
Dzisiaj wspólnie łowiliśmy ryby ale nie miałem tyle szczęścia co mój ojciec i niestety nic nie złapałem. Za tydzień wracamy do domu i już wiem że to jest niezapomniana podróż mojego życia
Do zobaczenia w Polsce
Janek

Dziękuje!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie