3 dni z pamiętnika ( po 3 zdania)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o opisanie po angielsku 3 dni z pamiętnika
Każdy dzień po 3 zdania

Proszę potrzebne mi na jutro ( ostatecznie na poniedziałek)
Skoro Ci to "potrzebne" to siądź i napisz - 9 zdań to dla Ciebie za dużo?
tak
ale mi pomogłaś
On Monday I got up at 8 am. I didn't feel like brushing my teeth let alone taking a shower, so I guess I smelled bad all day. Most of the day I didn't do anything. Oh, wait, I did - I was picking my nose for a couple of hours.

Tuesday was the repeat of Monday. I still suffered from aversion to water and by mid-afternoon my breath stank and my underarms were reeking. I tried reading a book, but I was too lazy and something near me smelled really strange.

On Wednesday I finally decided it's time to wash. I went to the bathroom, brushed my upper teeth and got so bored that I had to stop. Forget washing my body; way too much work.
Obudziłaś w sobie wspomożycielkę? :)
Mam jednak nadzieję, że dziewczyna tego do szkoły nie zaniesie... Nauczycielowi chyba nie należy się aż tak wstrząsająca lektura.
Haha, oj dobrze, że to tylko 3 dni :)
A poza tym napisała za dużo. Autor tematu chciał tylko dziewięć zdań. Evo74, jak chcesz pomagać to najpierw przeczytaj ze zrozumieniem o co Cię proszą.
Dostanie plusa za to jedno dodatkowe zdanie :)
Karen, jesteś wstrząsającą osóbką.
I sądzę, że wszyscy chcemy wiedzieć, jaka była mina nauczyciela po przeczytaniu Twego pamiętnika.... :)
był wstrząśnięty czy zmieszany?
podejrzliwy? :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia