Jakimś cudem trafiłam na te obrazki, które Wam opisywałam :D
W pierwszej części miałam trzy pytania, jedno to skąd jestem, czy wolę robić zakupy z listą czy bez i coś jeszcze, ale nie pamiętam. Dziewczyna, z którą zdawała miała pytanie skąd jest i jak ważną rolę odgrywa sport w jej życiu, trzeciego znowu nie pamiętam.
W części drugiej miałam czyszczenie plaży z ropy naftowej, czyszczenie budynku i czyszczenie rzeźby zaś koleżanka miała trójkę ludzi czytających jedno było dziecko na tyłach samochodu, drugie babcia z dzieckiem czytająca, a na trzecim, dziecko na środku pustego pokoju jakby odrabiało pracę domową. Do mnie było skierowane pytanie w stylu: "jak ważne jest czytanie dla dzieci i który obrazek do mnie najbardziej przemawia".
W części trzeciej miałyśmy kilka obrazków sławnych ludzi i do tego pytanie o tym kogo z tych ludzi wzięlibyśmy do programu telewizyjnego i jaką rolę mogą Ci ludzie pełnić, jak wpływać na odbiorców. Byli ratownicy podczas akcji na wodzie (tj. z helikoptera zwisali), jakiś aktor odbierający Oscara, piosenkarz, lekarze pomagający jakiejś Pani, grupka muzyków na koncercie (pewnie jakaś filharmonia) i grupa piłkarzy, która właśnie wygrała jakiś puchar.
W części czwartej babka zadawała nam takie same pytania, czy piłkarze powinni tyle zarabiać w przeciwieństwie do zwykłych ludzi, czy sławni ludzie powinni swoim zachowaniem dawać przykład innym iii... nie mogę sobie przypomnieć.
edytowany przez Pamparampam: 10 cze 2011