CAE Krakow:)

Temat przeniesiony do archwium.
to juz chyba kolejny raz pisze:)ale jezeli ktos zdaje w krakowie to niech da znac:)
Ja pisze w Krakowie... I mam coraz wiekszego schiza ze nie za dobrze mi pojdzie... :/
a kiedy pierwszy exam?:)bo ja mam 25 maja to jest za 24 dni i nie jest mi wesolo:))))masz moze dostep do jakichs testow?bo jakos tak malo mam i nie wiem co z tym zrobic?:)
Ja mam 24 maja speaking chyba, potem 31 listening :/ coraz blizej ... A testy mam pojedyncze (kserowki) :/ A co robisz do egzaminu jeszcze?? (oprocz testow) Zastanawiam se czy aby nie za szybko sie zabralam za ten egzamin...
ja tez mam listening 31:)ja uczeszczam na kurs i stram sie cos do tego robic w domu bo mnie na tym forum strasza ze to normalnie 3 miechy z zycia:))))a ja tyle to sie wcale nie ucze:)i jakies testy w domu mam:)
Laaaaaaa!! Listening juz za tydzien!! Ja sie chyba pociacham. Nie dosc ze mam skurcze zoladka na sama mysl o tym egzaminie to jeszcze wrypali mi godzine 18:30. Sadysci:D
jeeesuuuuuuuuuuuuuuu ja tez mam w sobote za tydzien o 18:30 tragedia.... przeciez ja wtedy prawie nie mysle juz ughhh ... jaaak ja si eboje :/
ja prawie umieram:)ale moze jakos pojdzie i Bog sie zlituje:)
Ja też zdaję w Krakowie listening 31 maja, tylko że ja mam na 17 15. Ale to i tak bez sensu. Jak nie usnę tam to będzie dobrze :)
hmmmm ... a moze bedzie listening na poziomie yy PETa? :/ eheh chyba nie ma co marzyc... no nic..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2003

»

FCE - sesja letnia 2003