FCE czerwiec LUBLIN

Temat przeniesiony do archwium.
CZesc, witam wszystkich przestraszonych:) chcialabym nawiazac kontakt z ludzmi zdajacymi w lublinie, ja speaking zdaje 7 czerwca...i mam nadzieje, ze zglosi sie ktos to tez zdaje w tym dniu, ale czekam na jakikolwiek znak od zdajacych w lublinie:):):)
Cześć Oollaa!

Ja zdaję 19 maja, czyli dużo wcześniej niż Ty. Jestem ciekawy, w jaki sposób się przygotowujesz. Jeśli znajdziesz czas, to odpisz: [email]

Pozdrawiam!
Hej:-)) Witanko! Ja też zdaje fce w Lublinie. Tylko, ze mnie jeszcze terminow nie przyslali. Przygotowuje sie od wrzesnia w jednej z lubelskich szkol jezykowych i na domowych lekcajch prywatnych, czyli powinno byc dobrze. czego i Wam zycze :) Jakby co, to moj mail: [email]
Hej, mam juz terminy :) Zdaje listening 24. maja, a speaking 1.czerwca. Czyli jest jeszcze trochę czasu :)
A ja mam speaking 20.05 a listening 23.05. Jak ktos ma w tych samych terminach to niech napisze na [email] Pozdrawiam!
czeeeesc ja zdaję speaking 5 czerwca i z kolezanka sobie czasem pogadamu tak dla zabawy , na razie... mieszkam w lublinie i mam egzamin jak sie pewnie ......eeeeee truję jak chcesz się dowiedziueć czegoiś więcej to napisz papapapa
tylko poprawiam sie bo wpisalam zly mail jest [email] :D
a ja mam speaking 21 maja o 19:00 :) jak ktos ma w tym samym terminie: [email]
siema, mam takie same terminy FC jak Ty więc jestem jeszcze ciekawa o której godzine jeśli możeszmi odpisać
Marta

Bardzo fajnie si zlozylo:) Ja mam listening 25 maja o godzinie 17, a speaking 7 czerwca o godzinie 14, mam numer 734 a Ty??:)
>siema, mam takie same terminy FC jak Ty więc jestem jeszcze ciekawa o
>której godzine jeśli możeszmi odpisać
> Marta
> Sorki, ze dopiero teraz odpisuje. Wiec Listening mam o 16.00 a Speaking 0 11.45. Oczywiscie w PLO na Dlugosza.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Hej, ja mam speaking 21.maja o 18.00 a listening 23.maja o 17.00. boje sie!!!
Czesc Paweł, napisz w poniedziałek jak było. ja zdaje speaking w środe i okropnie sie boje. Powodzenia wszystkim!
Hej Ona, ja mam takie same terminy jak Ty, tylke ze zdaje w Rzeszowie :(
hej. ja tez mam speaking 7 czerwca...o ktorej masz godzinie?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CAE - sesja letnia 2003

»

FCE - sesja letnia 2003