Jak samopoczucie i przygotowania??

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć! Napiszcie jak się czujecie przed CAE? Egzamin już coraz bliżej. Ja zaczynam się bać, ale jednocześnie nie mogę się skoncentrowac na nauce. Może to przez pogodę:). Im bliżej tym mam większą pustkę w głowie i czuję się bardziej niepewnie.

A jak to jest u was?
ja mam speaking i listening w tą niedziele, a zapowiada się dość yyy 'ciekawy' długi weekend;) ale myślę, że dam radę
najbardziej boje się writingu - dosłownie moja zmora. A czy się boję? No staram się o tym aż tak nie myśleć
pozdrawiam
ja mam w sumie szczęście bo bielsko pisze w tym roku dość późno(11,15,19.06), ale i tak mnie nerwy zjadają. chyba nie zdam... w każdym razie powodzenia dla wszystkich :)
jakie nerwy?? toz to mały quiz:) jak sie czlowiek uczyl tyle lat to teraz tylko wskoczyc,napisac i w droge. ja np. prosto z egzaminu wsiadam w pociag i na festowal fimowy. terminy mi wyjatkowo podpasowaly:)
tak tylko zeby ten quizik byl za darmo:P
...coz, kazdy sie denerwuje, ja zaczelam wczoraj :P ale chociaz mnie to zmusza zeby uczyc sie dalej, bedzie ok trzeba tylko myslec pozytywnie, zobaczycie bedzie dobrze ;)...
Temat przeniesiony do archwium.