Cześć! Napiszcie jak się czujecie przed CAE? Egzamin już coraz bliżej. Ja zaczynam się bać, ale jednocześnie nie mogę się skoncentrowac na nauce. Może to przez pogodę:). Im bliżej tym mam większą pustkę w głowie i czuję się bardziej niepewnie.
ja mam speaking i listening w tą niedziele, a zapowiada się dość yyy 'ciekawy' długi weekend;) ale myślę, że dam radę
najbardziej boje się writingu - dosłownie moja zmora. A czy się boję? No staram się o tym aż tak nie myśleć
pozdrawiam
[konto usunięte]
23 maj 2005
ja mam w sumie szczęście bo bielsko pisze w tym roku dość późno(11,15,19.06), ale i tak mnie nerwy zjadają. chyba nie zdam... w każdym razie powodzenia dla wszystkich :)
[konto usunięte]
24 maj 2005
jakie nerwy?? toz to mały quiz:) jak sie czlowiek uczyl tyle lat to teraz tylko wskoczyc,napisac i w droge. ja np. prosto z egzaminu wsiadam w pociag i na festowal fimowy. terminy mi wyjatkowo podpasowaly:)
[konto usunięte]
25 maj 2005
tak tylko zeby ten quizik byl za darmo:P
[konto usunięte]
26 maj 2005
...coz, kazdy sie denerwuje, ja zaczelam wczoraj :P ale chociaz mnie to zmusza zeby uczyc sie dalej, bedzie ok trzeba tylko myslec pozytywnie, zobaczycie bedzie dobrze ;)...