Fatalne nagłośnienie-warszawa-10.06.06.

Temat przeniesiony do archwium.
61-69 z 69
| następna
ja tez zdawalam 10.06 przy Bobrowieckiej tyle ze o 14.45, siedzialam przy samym glosniku prawie na koncu i nic nie slyszalam..wiekszosc znajomych zdajacych w tym samym czasie ma podobne doswiadczenia.pisze do BC.pozdro
ja też zdawałam 10.06. p 9.30 i siedziałam bliżej konca, i zastanawiam się teraz dostanę z tego marne 10pkt na 40 total .Załamałam się całkiem, i straciłam nadzieje na zdanie , bo jutrzejsze musiałabym miec całkiem dobrze żeby zdać.Zawsze wolałam listening, na fce miałam exceptional, więc myślałam sobie że poreperuję sobie nim inne partię egzMINU, A TAK NICI. A teraz zaświtało mi trochę nadziei. Moeze faktycznie coś się zmieni.m
Napisalam skargę, Wam też radzę ! W końcu to znacząca część egzaminu i powinniśmy dostać jakąś rekompensatę za techniczne blędy.
Tez napisalem - zdawalem o 14.45 - ludzie piszcie , bo naprawde było fatalnie!!!
Niech chociaż dodadzą każdemu te 10% !!
nie zgadzam się na marne dodatkowe 10%. wszystkie probne listeningi mialam zawsze w granicach 70%-98%. przypuszczam, ze tym razem nie bede miec wiecej niz 30%. to niesprawiedliwe, nie mozemy sie na to godzic. jesli warszawska filia BC nie potrafi porzadnie przygotowac egzaminu to niech sie za to nie bierze.
hmm jesli chodzi o Wawe to siedzialem mniej wiecej na srodku sali i nie narzekam na jakosc - slyszalem wszystko ok ale w pelni Was popieram: walczcie o swoje!! niektorzy pisza ze poszedl im na 30% :/ a to przeciez moze zawazyc na losach egzaminu!!
przeciez listening sam w sobie jest podchwytliwy a tu jeszcze dodatkowe utrudnienia!! ja mialem dobre warunki do sluchania a mimo to napisalem np schedules zamiast sketches - a co dopiero te osoby siedzace z tylu, ktore mialy ten poglos!! ZENADA - nic wiecej. zwroccie uwage ile pieniedzy na nas zarobia - 560zl x kilkaset osob x kilka sesji x kilka osrodkow egzaminacyjnych. za taki hajs wszystko powinno byc zapiete na ostatni guzik!! >:|
pozdro
Ja tez zdawalem listening w Kielcach, w sali Akademii Świętokrzyskiej Instytutu Historii - siedzialem pod sicana i pod glkosnikiem - i jak zawsze listeningi byly moja mocna strona (zawsze pod 100% !!), tak teraz autentycznie nie wiem, czy chociaz 40% bedzie. Po prostu nakladal sie dzwiek i odbijal od sciany, tak, ze slyszalem co ktores slowo - nie zebym nie rozumial z grubsza tego, o czym mowia - ale po prost polkowy tekstu nie bylo slychac w ogole, tylko drzenie dzwieku. Proponuje z Kielc tez napisac zazalenie - bo nie mam zamiaru dostac z egzaminu C tylko dlatego, ze dali ogromna sale na cale 30 osob (aula na 250)... To po prostu perfidne. FCE i CAE zdawalem w fajnych niewielkich salkach, w malych grupach i bylo elegancko, a przy CPE zrobili taki numer...rnGdzie trzeba pisac takie zazalenia? Jaki adres? To mailem mozna wyslac?
xzxzzx
ksllks
Temat przeniesiony do archwium.
61-69 z 69
| następna

« 

FCE - sesja wiosenna 2006

»

CAE - sesja letnia 2006