listening wersja A

Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna
Co do part1 i 2 to nie bede pisał, bo juz sporo osób napisało, w kazdym razie w part2 mam w plecy 3 lub 4 luki:/ A w part3 zaznaczyłem tez podobnie jak ktoś juz wspomniał: że cośtam rozstraja nauczycieli, że powinni accurate what is taught, żeby ways of learning uczniom cośtam, że juggling pomaga w receptive nauce, i ostatnie żęby suit every student. A part4 byla jak dla mnie dosyć ciężka, tez pewnie ze 2 źle zaznaczylem...
Czy to byla Kanada cz USA?
Do Rzymian
Social contacts?
z forum wynika ze jednak Kanada.. Choc ja wpisalam USA...
pamiętam: canada, light box, sketches, sports and beach(mam nadzieję, że zaliczą :|) defensive, 7 [tel](też nie wiedziałam jak zapisać, więc wolałam liczbą ;)), 112, building boats, roman settlers... wiem, że to strasznie pomieszana kolejność ale miałam to w sobotę + stres i już niczego nie jestem pewna ;) part 3 jak dla mnie tragiczna!!nie pamiętam nawet jakie odpowiedzi dałam na poszczególne pytania. za to part 4 wydawał mi się strasznie przyjemny i całkiem prosty. niestety też już niewiele sobie przypominam. wiem, że ostatniej kobiecie wycieczkę poleciła córka i zaznaczyłam, że podobało jej się cultural input (czy jakos tak)
pfff cieszę się, że już tylko pisemne części mi zostały :)
Gatunków drzew było 120, ta liczba to 7.000.000, ten kraj to Canada, tego jestem pewien :) W tasku II pierwszych 2 w ogole nie usłyszałem, a potem jak anserszita wypełniałem to jakos spasowało mi hill, więc wpisałem i sie dobrze okazało chyba :)

Co do czesci, to chyba IV była najprostsza, ta dwuczesciowa
To słabo jesteś pewny,bo gatunkow drzew bylo 112. A tam w part2 bylo hillside, a nie hill. To dwie różne rzeczy
ogolnie nie bylo tak zle. najtrudniejsz rzeczywiscie byla part3. 4 czesc byla nawet spoko - pamietam ze tam przy jednym speakerze byly dwie odpowiedzi E ;]. Tak co mi sie wydaje ze oni zaliczaja tylko jak sie napisze 7,000,000 z przecinkami, ale nie jestem pewna ! Ktoś moze wie?
test 2 byl o skansenie czyli heritage park?
kurcze, ja mam jutro listening o 13:45 w Łodzi. i szczerze mowiąc to boję sie, że teraz zaczną dawać wersje C i D :( i juz kompletnie nic nie napiszę. a niestety po takiej part 4 w readingu miłoby było poprawić sobie % trochę ten exam... pozdrawiam wszytstkich tych, którzy pisza jutro! 3mam za nas kciuki!!! PS: dla Was ten reading też był taki trudny?
Nom, ostatecznie jakoś poszło, ale beznadziejny jak dla mnie
mkm;
Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna

»

Pomoc językowa