Writing-sesja wiosenna 2005

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie do tych, którzy zdawali CAE w marcu 2005. Czy moglibyście napisać jakie były tematy wypracowań? Wiem, że w pierwszym zadaniu był article. Jako jeden z tematów do wyboru był letter of application. Czy moglibyście napisać coś o pozostałych tematach? A o czym trzeba było napisać artykuł???????

Dziękuję
czesc :)
temat 1. article o pracy w australii - porownac 2 zawody ( fabryka i farma) + jakies international evenings, landscape, en. language improvements i tak ogolnie co dal ci ten pobyt. jezeli dobrze pamietam ;)
temat 2. article ( albo competition entry?) o jakims naukowcu ktory ci imponuje lub go podziwiasz.
temat 3. letter of ap. - cos o rodzinach goscinnych - nie pisalam wiec nie pamietam.
I reszte nie moge sobie przypomniec ;) Kiedy zdajesz ? Lub zdawales/as? ;)
ten artykul to byl o spędzeniu roku za granica na przykładzie Australii, letter of application był zgłoszeniem do jakiejs organizacji, żeby dali jakiegoś studenta z obcego kraju do ciebie jako do host family i co ty mozesz temu studentowi zaoferować, był też memo do kogość z PR o prcay w Twoi departamencie, co miało pomóc w przygotowaniu programu na szkolenie dla nowych pracowników, a reszty to nie pamietam
Dziękuję za odpowiedź. Z tego co zauważyłam, to w każdym roku można się spodziewać czegoś innego. Zdaję w czerwcu i już się denerwuję. Testy różnie mi wychodzą. Jeśli chodzi o writing, dużo zależy od tego czy podpasuje tematyka. Zobaczymy co przyniesie sesja czerwcowa.

Mam nadzieję, że wam dobrze poszło na egzaminie. Życzę oczywiście pozytywnego wyniku!!!!