kiedy wyniki?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |
Czy ktoś zna orientacyjną datę kiedy poznamy wyniki? Często wchodzę na stronę z wynikami, ale są tylko te z sesji zimowej :(
ja też bardzo wyczekuję, ale nic nikt nie wie, w BC powi8edzieli mi, że będą standartowo, czyli najwcześniej po 8 tygodniach, gdzieś w okolicach po 6 maja, to jeszcze całe 2 tygodnie, ale może w necie będą wcześniej?
Kurcze, no ja tez juz sie nie moge doczekac... zeby juz byly :(
Już nie mogę! Codzinnie wchodzę na tę stronę i sprawdzam. Poza tym zniknęły już wyniki z sesji ziowej. Czy to oznacza, że pojawi się tam niedługo link WYNIKI SESJI WIOSENNEJ?
czesc! tez czekam niecierpliwie na te wyniki, moglby mi ktos podac adres strony na ktorej beda te wyniki?? dzieki z gory!
http://www.britishcouncil.org/pl/poland-cambridge-general-english-examinations.htm

To jest adres tej stronki, jesli beda wyniki link do nich pojawi sie pod linkiem do "nie wiesz jaki jest twoj poziom angielskiego" Ostatnio mi wyszlo w tym tescie, ze polecaja zapisanie sie na kurs do FCE, wiec jestem troche zlamana :( Ustawilam sobie to strone jako startowa, zeby przypadkiem nie przeoczyc wynikow :) To czekanie jest strasznie dolujace :( a wyniki z sesji zimowej zniknely juz jakis czas temu, tez mialam nadzieje, ze to dlatego, zeby zrobic miejsce dla naszych wynikow,ale jak widac nie :(
SĄ JUŻ WYNIKI Z WIOSNY!!!!!!!
mi wyskakuje komunikat, ze takiego kandydata nie ma w baqzie danych
dzwoniłam - podobno ładują dane, w british council już mają, tylko przez telefon nie podają też umieram ze strachu
dzwoniłam - podobno ładują dane, w british council już mają, tylko przez telefon nie podają też umieram ze strachu
mi tez taki komunikat wyskakuje....nadakl NIC....czekamy.chyba zawalu dostane:)
Kurde, no... czy oni nie wiedza, jak to stresuje?? Pochwalcie sie, co dostaliscie :) jak juz oczywiscie bedziecie mieli swoje wyniki
a oni skoncza dzis ladowac te dane? bo ja tu umieram na zawal...
jeszcze nie ma :( pozostaję w "błogiej" nieświadomości.
a nie wiesz czy mają dziś wklepać wszystkie wyniki??? proszę jesli wiesz to napisz!!!!!!!!!!!
Dzwonilam do BC, ale bardzo mila pani nic nie wiedziala, bo panie z BC sa do 15:00, czyli poszly do domu. Wychodzac z zalozenia, ze wyniki same sie nie zaladuja chyba trzeba nam bedzie poczekac do jutra :( no chyba, ze jacys ludzie siedza gdzies w tajnej centrali BC w Warszawie i po godzinach uzupelniaja dane. Wyniki z FCE juz sa, "a to powinno przyjsc razem", wiec juz nie wiem :( na razie czekam i co 10 minut sprawdzam, czy moze juz sa...
ja tez juz umieram z niecierpliwosci a wynikow nadal nie ma,ale z drugiej strony to po co by mieli pisa sprawdz wynik cae jakby ich jesce nie bylo wiec moze to jakis program laduje sam czy co:/hmm mam przynajmniej taka nadzieje ze jesce dzis eda wyniki
wpisują to w centrali nie w oddziałach, tak mi powiedzieli w Łodzi. Zazwyczaj najpierw są warszawskie, potem reszta...
może się doczekamy...
Boże, chyba umrę ze strachu, oby tylko doczekać jutra, marniutkie C uszczęśliwi mnie w pełni.
warszawskich wynikow tez jeszcze nie ma. troche chamowa, ze podali komunikat. Mogli juz wprowadzic te wyniki i dopiero wtedy, a tak to tylko niepotrzebny stres.
Ej, nie ma jakichs paragrafow za psychiczne znecanie sie nad czekajacymi na wyniki? Trudno, poczekamy do jutra.
Faktycznie jest link a wynikow nie ma...Wyskakuje ze nie ma takiego numeru...Zupelnie jak w telefonie w zamierzchlych czasach...No nic czekamy dalej
Juz sa :) mam C :(
a ja B:)))
A ja A:) I nadal nie wierzę...
błagam Was, powiedzcie, ze te wyniki w necie sa napewno prawdziwe i ze nie ma tam zadnej pomylki!!!! mam A, to jest po prostu niemożliwe!!!! :)))))))))))
ej no a mi to w ogole nie chce dzialac :( wyswietla sie zebym wpisala dane ponizej a ponizej nic nie ma
jakis informatyczny umysl moglby pomoc??
mam C i tak sie ciesze, ale gdzie można sprawdzić ile doklądnie mialam % i ile za którą część?
mam B:)) oby to nie był jakiś błąd! Gratulacje dla wszystkich!!!
oni chyba tego nie sprawdzają wogole bo zdałam na C!!!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

CAE