Oblalam cae,help me,pleeeaaasee!

Temat przeniesiony do archwium.
31-33 z 33
| następna
a ja nie zdalem w czerwcu 2004 (grade d) i od razu podszedlem do grudniowej sesji. powiem tylko tyle ze po co cae ma zwalniac z matury? i tak jesli ktos cae ma to o mature martwic sie nie musi. zdawalem rozszerzona mature i licze naprawde na duzo punktow, poszlo mi mega dobrze.
a cae dalo mi tylko tyle ze dzieki temu papierowi cale lato pracowac bede w grecji. duzo daje taki certyfikat, choc nie zawsze w polsce gdzie polowa pracodawcow nie zrozumie co jest na nim napisane i jakie umiejetnosci gwarantuje.
co do szczescia - moze faktycznie. w czerwcu czulem ze akurat glupio trafilem, dlatego do grudniowej niewiele zrobilem, z 3 ksiazki, 10 filmow i troche rozmow z kolega z uk. i dalem rade :)
pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy podchodza od razu po oblaniu - TRZA MIEC JAJA!! ;)
Niestety nie będzie można uczyć w szkole mając CAE na pewno nie w gimnazjum i powyżej o podstawówce nie wiem. Wiem bo mój tata uczy geografii (akurat tutaj ma magistra) i angielskiego, z którego musi zrobić conajmniej licencjat, żeby kontynuować naukę w gimnazjum.
Talk.
31-33 z 33
| następna

« 

Pomoc językowa