No to zaplaciłam!

Temat przeniesiony do archwium.
za egzamin. Kwota niebagatelna dla mnie 540PLN, wiec nie ma odwrotu- trza sie w koncu zaczać ostro uczyć. kto jeszcze wierzy, ze 3 miesiace intensywnej nauki wystarczą mu, zeby zdać CAE?
Pozdrawiam innych szaleńców :)
Zdaje sie że jesteśmy w identycznej sytuacji.Równiez dziś zapłaciłem,i równiez wierze że w 3 miesiące się uda. W drodze powrotnej kupiłem nowego Spectatora i Time.a :) Cóż ,żarty się skończyły i teraz nie ma odwrotu...
To chyba nie cale 3 miesiace, przeciez ustny i listening sa w listopadzie ;)
auć! rzeczywiscie.. dopiero zauwazyłam: ustne i ze słuchu od 19.listopada.. Auc...
nadal_pełna_dobrej_wiary
mema
zazdroszcze wam..ja nie mialam tyle odwagi.. i musze poprzestac na FCE narazie..moze w czerwcu.. a wam życze powodzenia
Ja zapłaciłam wczoraj 540zl-teraz przygotowania ruszają pełną parą-czy ktoś chciałby od czasu do czasu powymnieniać się ze mną wątpliwościami językowymi? Sądze ze byłoby to ciekawe i korzystne-pozdrawiam i zycze skutecznej nauki-Kasia
ja tez podjelam taka desperacka decyzje, a z wrazenia to wczoraj nawet z ksiazka w reku zasnelam ;-)) Bedzie dobrze, trzymam kciuki za wszystkich na sesji zima 2004
Jak macie jakies pytania to moze sie na cos przydam [gg] . 3 miesiace to nieduzo czasu, ale dobrze zorganizowanej osobie wystarczy. Best of luck!
Tiaaa.... ja tez, tylko cos czarno to widze.... jeszcze nie zaczelam sie uczyc, ale podejde nawet tak dla sportu ;)
ja place jutro za egzamin i tak na prawde biore sie do nauki bo w koncu niewiele czasu zostalo
Cześć, wszystkich serdecznie pozdrawiam. Miałam zdawać w tej sesji CAE, ale chyba nie podejdę. Robię prawo jazdy, a to niebagatelna kwota ponad 1000PLN i też pochłania trochę czasu. Poza tym odpuściłam sobie w wakcaje i nie czuję się pewnie.Więc chyba będzie sesja letnia.
Mam jejszcze 2 dni na podjecie decyzji.
Poza tym WSZYTKIM ZDAJĄCYM ŻYCZĘ POŁAMANIA PIÓR I JĘZYKA. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI.
Temat przeniesiony do archwium.