dodatkowa sesja CAE w Wa-wie i Krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, wlasnie dowiedzialam sie, ze British Council zorganizowalo dodatkowa sesje egzaminacyjna w marcu 2005. Zapisy w styczniu.
Dzięki za info. DZwoniłam do British Council- potwierdzili. Jak to dobrze że nie trzeba zdawać w grudniu:)
Czy ktos wie może kiedy taka sesja będzie w innych miastach jak np. Bydgoszcz? Mam problem gdyż chciałabym zdawac CAE wiosna 2006 ale mam maturę! W grudniu na 90% będę miała katar i chrypę plus będę ślęczeć nad ksiażkami przed Bożym Narodzeniem i denerwowac sie, jak mi poszło. W zwiazku z tym reflektowałabym na sesję marcową, z tym ze w Krakowie ani w Warszawie nie mieszkam i kilka godzin specjalnie jechac nie będę. Gdyby ktos posiadal takie informacje, bede głęboko wdzieczna
niestety ta dodatkowa sesja jest tylko w Wa-wie i Krakowie, jestem z Łodzi, tu niczego takiego nie ma i pani powiedziła,że na 100%to się w tym roku nie zmieni, szkoda, fajnie byłoby
Witam! Pokusiłem się o telefon do British Council z W-wy. No i pani stwierdziła, iż sesja marcowa będzie organizowana w całej Polsce. Tak, więc nie wiem co z tą Łodzią.
Szczerze mowiac zaczynaja mnie juz denerwowac te wszystkie watpliwosci, ktore rowniez i mnie sie nasuwaja w zwiazku z marcowa sesja. Na stronie britishcouncil.pl , na forum, jest info, ze w marcu mozna zdawac tylko w K-wie i W-wie (http://www.britishcouncil.pl/forum/viewtopic.php?t=202&sid=02ebdcb729f9a6adab7ffc58deebb358), wiec moze British Council wprowadzil jakas jednolita informacje dla wszystkich osrodkow BC w Polsce, bo teraz nie wiadomo, komu wierzyc. Za 2 m-ce im sie odwidzi i bedzie mozna zdawac w marcu w calej Polsce, ale wtedy bedzie juz za pozno na przygotowania.
Hmm
no wlasnie, sa niescislosci.. bo w necie pisza o Krakowie i Wawie..
a ja z kolei zadzwonilam do Gdanska i mnie poinformowano, ze faktycznie Krakow i Wawa na 100%, ale pozostale miasta jeszcze nie wiedza.. tzn nie jest powiedziane ze na bank nie, ale nie jest tez mowione ze beda..
Bez sensu :(

Pozdrawiam
W Katowicach będzie.
W W-awiu też będzie. Informacja potwierdzona dziś w BC. Pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą