Ja wlasnie po - Krakow, Nowohuckie Centrum Kultury, swietne naglosnienie, zestaw A:
1. strasznie zapierniczal koles ktory to mowil, to byla chyba najtudniejsza czesc, temat - o wiśniach :) niewiele napisze, bo niewielu jestem pewny, ale w pierwszym wpisalem apples (?), potem 2 dziury, dalej jakos bylo ze porownywal wisnie do wax (?), jakas odmiana nazywala sie sweet heart (?), tradycyjny sposob upray sprzed 12 lat (albo 4, albo nie wiem) i ostatnie ze trzeba trzymac w buzi stone zeby nie zjesc za duzo wisni, hehe
2. o story tellers (czy jakos tak) pierwszy wpis - economics (w wyrazeniu departament ekonomii uniwersytetu), drugi chyba refreshment (ja napisalem refreshement :/), musza polegac na swojej memory, potem nie pamietam, pod koniec bylo ze musza wystepowac na festivals zeby dorobic
3. babka gadala o malowaniu obrazow i wplatala w to fakty ze swojego zycia, 6 pytan, 4 odpowiedzi do kazdego, 1- colory kojarza sie jej z dniami tygodnia (d), w drugim bylo a (jej dzieci maja cope with risk), 3,4 nie jestem pewny odpowiedzi, 5- wyleciala ze szkoly bo ???, odp chyba a, 6- w zamian za naprawe roweru zrobila reklame dla serwisu (c)
4. takie samo jak w wersji C, ktos juz napisal prawidlowe odpowiedzi, a ja potwierdzam
ogolnie mysle ze te 60% mam, jutro speaking i tez napisze, powodzenia