a jutro listening ;/

Temat przeniesiony do archwium.
jutro mam listening o 11:/ brrr... tropchę sie boje bo tu dużo ludzi mówi że zawsze byli dobrzy w te klocki a na ezgaminie jakieś straszne rzeczy się działy ... ma ktoś jutro o 9 listening?bo tak sobie wykalkulowałam że będę miała wersję c. najgorsza jest chyba ta wersja b bo nikt nie jest pewny odpowiedzi. Trzymajcie się ludziska!Przed nami jeszcze trochę!Ale będzie dobrze!!!
Ja mam tez jutro :) (w Warszawie) ja to mam takie dziwne przeczucie, ze nie bedzie ani A ani B ani C, a za to bedzie D i bedziemy completely surprised :(
tez krcze mam jutro a powiedz mi jak Liczysz te wersje od której godzinki sa egzaminy?
ja mam jutro w milenium plaza o 9 30 i po cichu licze na wersje a:) czy ma ktos wczesniej? tak czyli ok 8???? a zreszta czy ktos jest pewien ze te wersje sa na przemian, bo moze ida np. blokami tak ja 2 razy A potem 2razy B, itd.. jestem wdzieczna za kazda informacje i dzieki wszystkim za odp, na pewno bezdie latwiej...
a moze ktos w ost niedziele mial listening w plazie o 9 30? i jaka wtedy wersja byla?
bylo b
a moze masz jakies nowe sugestie co do tej 3 i 4 czesci.. no to nie byla pocieszajaca informacja, ale mam nadzieje ze jakos dam rade i zycze powodzenia wszytskim ktorzy maja listening jeszcze przed soba
hehe, niestety wiele nie pomoge bo sam pisze dopiero jutro ;) ale moj koleszka pisal i mowil ze 1 i 2 czesc proste, zreszta odpowiedzi tu mamy, natomiast 3 i 4 ciezkie
nie wiem jak to dokładnie policzyć, zakładajac że od 9 sie zaczyna - to będzie wersja A , potem o 10 wersja b, a o 11 - c, ale to sa tylko moje przypuszczenia i nie wiem czy to ma cos wspólnego z prawdą.ale jak to jest że ktos ma o 9.30????To ja już nic nie rozumiem:(
to jakis kosmos jest.współczuję tym co robią "profa":(
dobra idę spać jutro muszę być relaxed, muszę sie focus i w ogóle.
Tak poza tym o marzę o końcu tej masakry i chcę żeby był już 15. grudnia godzina 15.15 (bo chyba wtedy kończy sie ta rzeź niewiniątek)
Temat przeniesiony do archwium.

»

FCE - sesja zimowa 2004