i jak wam poszlo?

Temat przeniesiony do archwium.
i jak wam poszlo? bo mi nienajlepiej, ogolnie to nie bylo proste, no poza writingiem ;P czy komus jeszcze nie poszlo dobrze? laczmy sie w bolu...
proszę podaj tematy writingu( głównie set books) bo wszyscy milczą jak zaklęci. dzięki :) mam nadzieję,że poszło Ci lepiej niż Ci się wydaje
tak mnie nie poszlo dobrze, wrecz tragicznie. bylam najlepsza w grupie z writingu, a na egzaminie stres odebral mi rozum i nie napisalam yours sincerely albo yours faithfuly no i pewnie dadza mi zero punktow za kompozycje listu:(((
ja cos tam zobaczylam z tego setu book. mialas chyba napisac rozprawke. nie wiem o co to chodzilo, ale chyba o jakas przyjazn czy zwiazek , nie patrzylam dokladnie, ale wiem, ze bylo slowo relation i opisz :)
widze ze nie tylko ja jestem niezadowolona pisalam trzeci temat o zaletach kupowania w malych sklepach niz w supermarketach a wy?? mam nadzieje ze uzbiera sie te 60% 3mam kciuki za was i za wszystkich niezadowolonych
mozna bylo napisac o zaletach supermarketow? bo ja tak napisalam i nie wiem czy dobrze
ja tez pisalam ten temat o malych sklpach i supermarketach. a w set books pierwszego tematu nie pamietam, a drugi dotyczyl dowolnej ksiazki z set booka i opisac jakie wydarzenia w niej przedstawione byly takie unusual
ja pisalam w drugiej czesci o festival, list nieformalny. 20 min przed koncem zorientowalam sie, ze nie napisalam, dlaczego jest organizowany, ale dopisalam :) Ogolnie sama nie wiem, ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Trzymam kciuki za wszystkich !

P.S. Dobrze, że już po :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CAE - sesja zimowa 2004

»

Pomoc językowa