kiedy wyniki CAE

Temat przeniesiony do archwium.
czy wiecie moze kiedy przysla nam wyniki egzaminu CAE
slyszalam tez ze wyniki wczesnije maja byc w necie, czy znacie mzoe te stronke, i czy wiecie o ile wczesnije one sie tam maja pojawic?
pozdrowienia dla wszytskich oczekujacych na wyniki
Jak zdawałam FCE to mi powiedziane,że takich info nie mogą udzielać przez internet,jedynie odpowiedzi do naszych wersji...........ale nie wiem natomiast nasze wyniik maja sie pojawic w odstepie czasubodajze 6 tygodniu ale glowy nie daje,bo nie pamietam!
czas oczekiwania to 9 tygodni. Natomiast wyniki są rzeczywiście w Internecie, na stronie british council www.britishcouncil.pl Trzeba wejść w dział "examinations" i tam będą wyniki. Można np podejrzeć, jakie wyniki były latem. Ktoś o takim samym numerze jak mój w sesji letniej niestety dostał D, mam nadzieję, że mi pojawi się chociaż C ;-)))
dzieki za info
tez sprawdzialam co dostal ktos kto w sesji letniej mial nr taki jak ja i kiepsko, dostal D :o((
A ja nie moge znalezc tych wynikow ...:((( mozesz dokladniej napisac gdzie tego szukac??
znalazłam !!! ;-P)
niestety , znalazlam tylko opis wiec prosze o dokladniejsze wskazowki, jesli mozna ;( !!!!!
no mój odpowiednik dostał C:/ a jeśli chodzi o dokładniejszą drogę do tych winików: http://www.britishcouncil.org/poland-examinations.htm i potem po lewej na dole: CAMBRIDGE ESOL Results Summer 2004
hehe. mój odpowiednik dostał A, zazdroszczę mu strasznie. zresztą twojemu odpowiednikowi też. jak dostanę C to będę zachwycona.
a moj dostal D jak podziele jego losy to sie chyba zachlastam....
Uhm, mój dostał E ;/ Zaczynam się bać ;(
mój też E. A kto się założy że nr 5041 z Rzeszowa w tej sesji dostanie A?
Ha, moj odpowiednik tez dostal C !!
a kto to jest ten nr? i o co sie zakladasz;)?
bo ja tez w rzeszowie zdawalam, ciekawe czy Cie kojarze;)
jak chcesz cos napisac to wciskasz n
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

FCE - sesja zimowa 2004