dotyczy zdania CAE

Temat przeniesiony do archwium.
Mam do Was pytanie: Jak myślicie, czy po przerobieniu książki \"Focus on Advanced English\" możliwe jest zdanie CAE? czekam na opinie i refleksje:)) dzięki
słuchaj, to zależy w dużej mierze od twoich zdolności językowych, bo szczerze toniestety ale zwykły tuman językowy (brzydko mówiąc) nawet po przerobieniu 3 różnych książek nie zda tego egzaminu ;) oprócz zwykłego zacięcia i nauki trzeba mieć \"smykałkę\" do języka...
ale tak baj de łej to myślę Maćku że po solidnym przerobieniu tej książeczki ( miałam z nią do czynienia) zdasz go spokojnie :) . Małe pytanko :masz FCE ?
No z tymi moimi zdolnościami językowymi jest ponoć dość dobrze:)) a moze i troszke lepiej:DD a co do fce to of kors mam na B; wiec skoro ta ksiazka jest spoko i CAE moze byc zdany po jej przerobieniu to zabieram sie do solidnej nauki i lece pełną parą...:) CAE za rok w takim razie, :P
;)
listen to me batbe and you had better fallow this piece of advice:::only ifyou are shure that you are able to express your thoughts and yourself in English almost as fluently as in your native language shoul you start considering taking CAE.Otherwise just save your money and energy for some different actions(like sex for example).It usually take few years of hard work and great zeal to prepare oneself to this exam.think about it deeply and thoroughly before deciding,best wishes,marha
Temat przeniesiony do archwium.