samodzielna nauka do CAE

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 224
[email] pozz!
dzięki za inf
czy możesz przsłać: [email]
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Jeśli to możliwe to też bym poprosiła o te testy :) mail: [email]
Z góry dziękuję :)
Pozdrawiam
Mogę ja też prosić o testy? [email]

Dziękuję pięknie :-)
Zamiast prosić o przeslanie tych testów, polecam prześledzić wątek od początku. Link do testów został już podany.
Czesc!! Ja rowniez chce zdawac FCE wiec jak mozecie mnie poratowc jakimis przykladami testow to bede mega wdzieczna, dziekuje wszytskim i zycze powodzenia w przygotowaniach!!!
[email]
Również bym prosiła testy na CAE [email]
bardzo prosze o testy na [email] poniewaz nic nie rozumiem z tej rosyjskiej strony;-)))))dzieki!!!!
Nie wiem kim jestes ale jestem Twoim dozgonnym dluznikiem. To raj. Bardzo goraco pozdrawiam i dziekuje :)
no to ja tez sie dolacze. jesli ktos bedzie tak milyi mi przesle to bede bardzo wdzieczna:) [email]
I Ja też proszę ... / [email]
pomóż writing:)
ta twoja stronka wyglada super, ale mam z nia spory problem bo nie umiem sie zalogowac. Wpisuje login, haslo i maila, te cyferki.... i nic. Na skrzynke nic mi nie przychodzi. Możliwe że coś robię żle, bo niestety nie znam rosyjskiego, ale wydaje mi sie ze to na tyle proste, że nie powinno być z tym problemu. (zreszta tlumaczylam na jak ktoś radzil: babelfish.altavista.com) Jeśli znajdziesz chwilke, bede bardzo wdzieczna jesli postarasz mi sie pomoc.
Pozdrawiam.
Pytam Writinga: czy udało Ci się może ściągnąć coś z englishtips z trekera? Bardzo mi zależy na płytrach do pronounciation, alogowałam się tam ale nie umiem w to wejść dalej.
poprawka! jednak dostalam maila z linkiem tylko że po 2 dniach, poprostu nie za bardzo im sie spieszyło..udalo mi sie zalogować, stronka jest super i sciaga sie bez problemu.
wielkie dzieki!!!!
Też zbieram się do egzaminu CAE. Możecie przesłać mi jakieś testy? Dzięki i Pozdrawiam
czesc moge rowniez poprosic o przeslanie tych testow ? bylabym bardzo wdzieczna:) moj mail to [email]
Czesc,bylbym bardzo wdzieczny jesli wysklalbyc mi jakies testy na cae english.Pozdrawiam goraco. Moj mail [email]
Ja takze pragne sie dolaczyc do powyzszych prosb:
[email]
Witam,
nie będę oryginalna... Czy ja również mogłabym "uśmiechnąć się" o testy do CAE? Byłabym bardzo wdzięczna.

Pozdr.
Asia
e-mail: [email]
Człowiek prosił o porady dotyczące egzaminu, polecenie jakichś książek. A tymczasem 90% wpisów należy do sępów chyba, którzy chcą się podłączyć jeden pod drugiego.
Może by łatwiej było napisac komu nie wysyłać ?
Mi nie wysyłaj tych testów Ja ich nie chcę.
sępy :P
Ja bym nie potepiał tak bardzo tych, jak piszesz, "sępów". Proszą o testy, nie piszą nic o rozwiązaniach, zatem chcą sie uczyć i samodzielnie je rozwiązywać. Zawsze potępiam różnego rodzaju piratów, ale w tym wątku nie dopatrzyłem się niczego złego.
do sepow :). Przeciez link juz zostal podany gdzie roznego rodzajow ksiazek do nauki angielskiego jest od cholery. Czego wy jeszcze chcecie?? No chyba ze macie 10 lat i nie umiecie sie poslugiwac komputerem. Choc watpie zeby osoby ktore chca zdawac CAE tego nie potrafily. Ja sie tam zarejestrowalem i wszystko mam J:::::::O
Bejotka o piractwie w warunkach polskich można mówić ale chyba państwowym, tudzież firm narzucających marże.
a ja mam ksiazke advanced gold ale niestety nie mam odpowiedzi. moze ktos z was je ma? bo nie lubie roziazywac cwiczen jesli pozniej nie moge sprawdzic jak mi poszlo;/
Wracając do tego linka, z rosyjskiego nic nie umiem ale... tam jest możliwość zmiany wersji językowej na angielską ;)
stronka jest super i mozna ja sobie ustawic na język angielski. Po prawej stronie jest takie okienko i mozna sobie wybrać język strony. Dla mnie to duże ulatwienie bo rosyjskiego nie kumam.
Witam. Przygotowuje się do egzaminu cae. Czy mógłby mi ktoś podesłać jakieś testy? Dzięki. mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 224

« 

Studia językowe