wyniki CAE

Temat przeniesiony do archwium.
czy sadzicie ze wyniki moga byc wczesniej niz 1 sierpnia?
No właśnie...
Może wypowie się ktoś, kto zdawał w poprzednich sesjach?
Chociaż wydaje mi się, że raczej poczekamy do 1. Nie wiem, czy zauważyliście, ale 11.(kiedy można już było zarejestrować się w systemie)pisało, że wyniki będą o godz. 10, a teraz że o 13. Może świadczy to o tym, że BC wcześniej ich nie opublikuje, skoro taka dokładność, podali nawet strefę czasową...
zdawalam fce trzy lata temu i wyniki byly znaczenie szybciej niz nas poinformowana wczesniej
Jak ja zdawałem FCE(2 lata temu) to wynik był w terminie, ani godziny wcześniej ;). Więc, spokojnie czekajcie do 1 sierpnia (ja do 5) do godz. 14 naszego czasu. To nie BC ale Cambridge poda wynik najpierw, BC ok 8-10 sierpnia. Coraz gorzej mi się widzi ten wynik ;) 3mcie się.
help mam ogromny problem od tygodnia szukam tej kartki z hasłem aby dowiedziec się wyniku. Mam jakieś zaciemnienie i nie wiem gdzie to posiałam. Czy ktoś orientuje się może jakie są inne sposoby na dowiedzenie się wyniku. Koleżanka ma numer kandydata po mnie, może jak ona będzie sprawdzać wyniki to będzie widziec też mój. Ktoś mi mówił, że widać sąsiednie numery.
Na stronie polskiego British Council wystarczy wpisać nr kandydata i datę egzaminu pisemnego, zatem bez problemu poznasz swoj wynik, ale być może z kilkudniowym opóźnieniem w stosunku do stronki Camb.;)
W związku z nadchodzącymi wynikami życzę wszystkim samych pass grades:),jeżeli komuś się nie uda, to trudno, nic strasznego się nie dzieje. Nie ma co się stresowac, jak się napisało, co ma się dobrze czy źle, bo ten egz. i tak już jest w zasadzie sprawdzony a więc jest po jabłkach ;). A że był trudny w tej sesji to fakt, ale cóż takie życie ;). Ja się przez najbliższe 2 tygodnie odcinam od angielskiego, więc nawet wyniki przyjdzie trochę później. Fajnie się gadało ;) pozdr.
przez dluzszy czas nawet z glowy mi wylecialo, ze w ogole to zdawalam, ale im blizej 1 sierpnia tym gorzej...w sumie i tak juz dawno po wszystkim, ale to czekanie jest męczące!good luck
nie no jako ze dzis juz 1 egzamin oblalem (prawko na miescie =/), to sobie nie wyobrazam oblac kolejny w ciagu 2 tygodni ^^

Powodzenia!
niby prawda, ze juz dawno po wszstkim i teraz pozosatej nam tylko liczyc na to, ze to zdalismy. nie wiem jak w, ale ja spac po nocach nie moge... nie wiem jak ja to zrobie, wejde na strone i ... boje sie strasznie, zawsze wyniki w necie sa dla mnie czyms okropnym, to jest takie bezosobowe. no ale im wczesniej sie dowiemy tym lepeij.
POWODZENIA!!!!!!!!!!!
Cześć,
zdawałem w czerwcu. Nie mogę się zalogować moim loginem i hasłem na stronie https://cambridgeesol-results.org/Members/Login.aspx . Gdzieś ktoś pisał, że też ma ten problem. Czy 01.08 ten login będzie działał, czy lepiej skontaktować się z Cambridge?
Ja zdawałam CPE w czerwcu i ja się mogę zalogować już od dawna, chociaż na wyniki trzeba jeszcze poczekać... Na wszelki wypadek dowiedz się, czy wszystko ok.
Wszystko jest OK - Po prostu trzeba najpierw się zarejestrować, wpisać dane z kartki i stworzyć własne hasło. Potem można się zalogować - chyba jest OK, bo wiedzą jak się nazywam :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego