CAE po FCE, testy

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!

Mam pewnien problem - otóż wlasnie zdalam FCE na B (chyba zaslużylam na ta ocene), i oczywiscie mam teraz apetyt na CAE :) Jak myslicie ile zajmie mi przygotowanie do niego? Chcialabym zdawac w czerwcu 2005... ale nie wiem czy sie wyrobie bo z tego co widzialam przykladowe testy to byly ze 100 razy trudniejsze od FCE!!

Jeszcze jedna sprawa - gdyby ktos mial na zbyciu jakies podreczniki, testy, CD-ROMy czy cokolwiek... bardzo chetnie odkupie! :)

[email]
[gg]
heyo! ja właśnie zdałam FCE na c a też chciałabym zdawać CAE w czerwcu,ale myślę,że mam niewielkie szanse i chyba jeszcze to przełożę.W każdym bądźrazie słyszałam,że ludziom,którzy dostali b wystarcza średnio rok na zdanie CAE. A więc głowa do góry i powodzenia=)
Dzieki :) Od razu nabrałam wiary w siebie
Ja też zamierzeam zdawać CAE w czerwcu 2005! W tym roku zdałam FCE na A (wciąż nie mogę w to uwierzyć) i sądzę, że jeśli się przyłożymy do nauki to wszystko jest możliwe! :-)
hej , też zdałam w tym roku FCE na A i chcę w czerwcu 2005 zdawać na Cae , ale to bardziej wiara mojej mamy niż moja (dodam tylko żę ona nie zna angielskiego i tu jest cały dowcip) . Ale tym razem mam zamiar się bardziej przyłożyć niż do FCE (wtedy to było tylko półroku nauki na kursie).
powiedzcie mi tak serio długomusze dziobac:) aby zdac fca jestem na takim srednim poziomie,zawsze sie uczylam ale na leniucha:) jestescie poFCA,jak i zczego sie uczyliscie??
elizax --> nie fca tylko fce :)
jesli chodzi o ksiazke topolecam vince'a.

a tak poza tym to ile ci zajmie przygotowanie sie do cae to bardzo indywidualna sprawa.
ja rok po fce podeszlam i zdalam, ale to zalezy jak bardzo sie przylozysz.
ja wtedy bylam szczesciara i mialam 10h angielskiego w tygodniu w szkole.

powodzenia :)
no tak mała gafa:)))ale wybacz mi było pózno :dzięki zarade
spoko, spoko, przeciez to nic strasznego :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

CAE - sesja letnia 2004