wyniki CPE sesja letnia-kiedy???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 43
poprzednia |
wiatm panstwa! Czy to prawda ze wyniki CPE z sesji letniej beda na stronach www.britishcouncil.pl na poczatku sierpnia czy to tylko plotki? Jesli ktos z WAs ktorzy zdawali ten egzamin w sesji letniej bedzie mial juz swoje wyniki to prosze o kontakt na emaila [email]
Ja też o tym słyszałam, a raczej w centrum, gdzie zdawałam, była wywieszona taka informacja. Więc to chyba pewne ;-)
Nam nic nie mówili o \"początku sierpnia\" tylko że \"w sierpniu\" po prostu. A to może być zarówno pierwszy, jak i np. 27 sierpnia...
aha, i w adresie strony zdaje się jest \"org\" nie \"pl\" na końcu.

Pzdr/Slav
Obawiam się,że źle zrozumieliście ogłoszenie. W Internecie będą jedynie pytania, rozwiązania i procentowy wykres zdawalności. Tak jak każdego roku. O wyniku egzaminu zostaniecie poinformowani listownie i to jest jedyna droga. Poczytajcie regulamin.
hej, mozesz podac mi adres strony z testami i rozwiazaniami dla cae z np. ubiegłego roku?? nie mialem pojecia, ze moge je tam znalezc. dzieki
o ile się nie mylę link powinien być na www.britishcouncil.com
chcialbym uprzejmie powiadomic nijakiego/a \"nope\" iz wyniko CPE beda na stronie www.britishcouncil.pl w drugiej polowie sierpnia-trzeba bedzie wpisac nr centrum egzaminacyjnego oraz nr swoj z egzaminu. Nastepnym razem proponuje nie wprowadzac w blad szanownych odwiedzajacych-radze uwaznie poczytac strony british council
Kto tutaj kogo wprowadza w błąd. Jeżeli na stronie BC znajduje się to o czym wspominałeś to proszę o link. Chciałbym żebyś to ty miał rację bo wiem jak działa poczta w tym kraju.
A tak poza tym proszę sprawdzić link : http://www.cambridgeesol.org/exam/results.htm
Zwracam honor Salatkowi. Wlasnie dotarlem do http://www.britishcouncil.pl/forum/viewtopic.php?t=157 gdzie wypowiada się jeden z egzaminatorow.
Z tego wynikają 2 sprawy:
1. po raz pierwszy polski oddzial zrobil cos dobrego sam z siebie
2. po raz kolejny nasza nacja udowodnila, iz nie przejmuje sie regulaminami, ktorych sama nie stworzyla.
Pozdrawiam.
sluchajcie juz jest link na www.britishcouncil.pl odnosnie letniej sesji egzaminacyjnej-wchodze caly podenerwowany a tu.......... jeszcze nie ma nic-link juz jest ale trzeba wykazac jeszcze troszke cierpliwosci
Czy tobie tez pokazuje sie info ze podanego numeru nie ma w bazie kandydatow? Bo ja sie juz zdenerwowalam ze cos zle wpisuje
Słuchajcie, sajuz wyniki cae, czy myslicie ze wyniki tych wszystkich egzaminow przychodza razem...? Bo jesli tak to moze za chwile bedzie tez cpe..?
ludziska wlasnie pojawily sie wyniki CPE-Z D A L E M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pochwal sie - na co ? :) (w tegorocznej sesji wynik C uwazam uwazam za skrajnie rewelacyjny :D)
Zdalam na AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)))))))))))))))))))))))))))
a co masz na mysli mowiac skrajnie rewelacyjny??
we Wroclawiu bylo najprawdopodobniej jedno A na okolo 40 zdawajacych a ja zdalem na C-i tak sie ciesze bo jestem slaby z pisania-nie robie bledow gramatycznych i w pisowni ale po prosu nie jestem w tym dobry-ale zdalem hura
biorac pod uwage te durne kroliki i ogolne zaskoczenie (u mnei wszyscy mowili, ze bylo trudniej niz sie spodziewali)... mnie sie nie udalo, niestety :( A Basi gratuluje :D
Tobie Salatek ocvzywiscie tez :D
Dziekuje bardzo :) A jak myslicie czy tych wynikow mozemy byc pewni na 100%..? Bo ja prawde mowiac mialam watpliwosci czy wogole to zdalam. A tu nagle mi wyskakuje to A... Wydaje mi sie to bardzo malo prawdopodobne. Wiec czy sadzicie ze tam nie moze byc zadnej pomylki..?
Wiec nie martw sie na razie na zapas bo moze sie okazac ze jest tam pomylka..hmm?
hej - ja też się dzisiaj dowiedziałem ......... że zdałem :-). C jest cool!!!!
Nie sadze,aby zaszla pomylka.Oni sa dosc skrupulatni w tych sprawach.Gratuluję tym,co zdali.
Mnie sie nie udalo i przyznam,ze jestem zalamany i strasznie zaskoczony.Wydawalo mi sie ze dostane C, a tutaj tylko to nedzne D
Ech, zycie....
hej-szukam osoby ktora zdawala we Wrocku -chlopak po maturze ze Zlotoryi-zgadalismy sie po egzaminie i jestem po prostu ciekawy jak mu poszlo-nie wiecie jak poszlo innym w innych miastach?
No ja też do przodu, ale z mieszanymi uczuciami.... Po cichu liczyłem na B, a tu tylko C.
Jak przyjdą szczegółowe wyniki to zobaczę gdzie (oprócz listeningu) się wysypałem....
No ale grunt że do przodu. Czy to oznacza że teraz można chwalić się w CV znajomością angielskiego na poziomie absolwenta anglistyki ? A może tylko NKJO ?
Co myślicie ?
jesli chodzi o wrocek to na pierwsze 300 osob ocene A mialo okolo 15 (wlasnie sprawdzilem:)), w takim razie tym osobom szczegolnie gratuluje
To ty jestes ze Zlotoryi? To ja ten lysy lobuz z Jeleniej Gory-ja mam C ale i tak sie ciesze ze zdalem. Jesli chodzi o chwalenie sie to jest czym sie chwalic a z drugiej strony to jest to najwyzszy poziom kompetencji jezykowych a zdarza sie tak ze nie wszyscy mgr anglistyki go zdaja-jesli skoncza studia i potem ida uczyc do szkoly podstawowej czy nawet sredniej i nic wiecej dla siebie nie robia w jezyku to po prostu zapominaja i sie cofaja-wtedy nie zdadza takiego egzaminu. Ja zdalem i sie ciesze-zdawalem dla sprawdzenia sie i juz-use of english i speaking wiem ze mi poszly na pewno dobrze ale jestem cienki z pisania-po polsku sam nawet nie potrafie pisac wypracowac-a na CPE nie wystarczy napisac gramatycznie i bez bledow spellingowych. Sluchanie lubie ale jak sie ma ograniczenie czasowe i jeszcze trzeba wylapac jakies poronione odpowiedzi na pytania to tez ciezko. Na czytaniu rodzaj zadan tez jest wydumany .
Kurcze Wam to dobrze bo znacie wyniki. Ja zdawałam w Anglii i nie mogę nigdzie znaleźć strony z wynikami. Wiem ze są dostępne centrom w których były przeprowadzane egzaminy. To niesprawiedliwe :-(. Jak ktoś by coś wiedział gdzie można się coś dowiedzieć byłabym wdzięczna.
hej;) ja zdawałam w Zielonej Górze i biorąc pod uwagę wlożony naklad pracy to jestem zadowolona - C z CAE brzmi dla mnie ok;)

z jednego kursu zdawala nas grupa 9 osob i wyniki przedstawiaja sie nastepujaco: jedno A, dwa B, cztery C i niestety po jednym D i E;( bardzo mi żal, ze nie wszytkim sie udalo;( smutno;( szkoda wielka;(

serdecznie gratuluje wszystkim zdajacym, a w szczegolnosci oczywiscie tym, dla ktorych wyniki okazaly sie pomyslne;) super! a kiedy zdajemy \'proficiency\'? ;)))
oczywiscie powyzszy wpis mial byc w CAE a nie tu, w CPA, wybaczcie...;) gratuluje serdecznie wszytkim \'PROFESJONALISTOM\'
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 43
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

FCE